Uretaanivaahto biltema

Saumausvaahdot – Biltema.fi

Saumausvaahdon puhdistusaine, 500 ml … Saumausvaahtosuutin, 10 kpl. 240. Saumausvaahtosuutin, 10 kpl. 88-065 …

Saumausvaahto pistoolilla levitettäväksi, 750 ml – Biltema.fi

1-komponenttinen polyuretaanivaahto. Saumausvaahtopistooleihin 88060 ja …

Saumausvaahto pistoolilla levitettäväksi, 750 ml

Saumausvaahto suihkusuuttimelle – Biltema.fi

Yksikomponenttinen ja ilman vaikutuksesta kuivuva polyuretaanivaahto, …

Yksikomponenttinen ja ilman vaikutuksesta kuivuva polyuretaanivaahto, jonka laajentumistilavuus on suuri. Tarkoitettu käyttöön mukana tulevalla suuttimella tai suuttimella 37-065. Ei sisällä otsonikerrosta tuhoavia ponneaineita. PU-vaahtoa käytetään oven- ja ikkunankarmien asennukseen ja eristykseen sekä rakojen, saumojen, onteloiden ja aukkojen täyttämiseen ja tiivistykseen sekä pistorasioiden ja vesiputkien eristämiseen. Ominaisuudet Erittäin hyvä tarttuvuus useimmilla pinnoilla. Erittäin hyvä täyttökapasiteetti. Hyvät lämpö- ja äänieristysarvot. Kiinnittyy useimpiin alustoihin lukuun ottamatta teflonia ja silikonia sekä pintoja, jotka ovat öljyn, rasvan, päästöaineiden ja vastaavien kemikaalien kyllästämiä. Homehtumaton, vedenpitävä ja ylimaalattava. Kuivunutta vaahtoa voi leikata, muotoilla ja hioa. Käyttöohje Pullon optimilämpötila on +20 °C. Ravista pulloa hyvin vähintään 15 sekuntia ennen käyttöä. Kierrä sovite venttiiliin. Kostuta aina vaahdon tuleva kiinnityspinta vedellä, ennen kuin aloitat levityksen. Pidä pulloa venttiili alaspäin ja aloita ruiskutus painamalla venttiiliä. Tuoreen ja kovettumattoman vaahdon voi pestä pois Bilteman vaahdonpoistoaineella 36-580. Kovettunut vaahto poistetaan mekaanisesti. Rajoitukset Säilytys yli +25 °C:ssa tai alle +5 °C:ssa lyhentää säilyvyysaikaa. Pullo on säilytettävä ja kuljetettava pystyasennossa. Säilytettävä huoneenlämmössä maks. 12 tuntia ennen käyttöä. UV-valo aiheuttaa kuivuneessa vaahdossa värimuutoksia. Parhaaseen lopputulokseen pääset, kun maalaat tai peität kuivuneen vaahdon ulkokohteissa. Matalat lämpötilat alentavat laajentumistilavuutta ja kovettumisaikaa. HUOM! 24. elokuuta 2023 alkaen edellytetään asianmukaisen koulutuksen suorittamista ennen kuin teollisuus- tai ammattikäyttö sallitaan.

Saumausvaahto pistooliin levitettäväksi, talvi – Biltema.fi

Yksikomponenttinen, ilmassa kuivuva polyuretaanivaahto, …

Yksikomponenttinen, ilmassa kuivuva polyuretaanivaahto, suuri laajentumistilavuus. Tarkoitettu käyttöön ruiskupistoolilla 88-060 tai 88-061, jotka helpottavat käyttöä ja mahdollistavat uudelleenkäytön. Kehitetty erityisesti mataliin lämpötiloihin -12 °C:een asti. PU-vaahtoa käytetään oven- ja ikkunankarmien asennukseen ja eristykseen sekä rakojen, saumojen, onteloiden ja aukkojen täyttämiseen ja tiivistykseen sekä pistorasioiden ja vesiputkien eristämiseen. Ominaisuudet Erittäin hyvä tarttuvuus useimmilla pinnoilla. Erittäin hyvä täyttökapasiteetti. Hyvät lämpö- ja äänieristysarvot. Taloudellinen valinta tarkan levityksen ansiosta. Suuri laajennustilavuus, maks. 45 litraa. Täyttää paloluokituksen B3, standardi DIN 4102-1. Homehtumaton, vedenpitävä ja ylimaalattava. Kuivunutta vaahtoa voi leikata, muotoilla ja hioa. Voi käyttää miinuslämpötiloissa. Käyttöohje Ravista pulloa hyvin vähintään 15 sekuntia ennen käyttöä. Kierrä pullo ruiskupistooliin. Säädä ruiskutusnopeus ruiskupistoolin liipaisimella ja säätöruuvilla. Suihkuta vain, kun säiliö on ylösalaisin. Tuoreen ja kovettumattoman vaahdon voi pestä pois Bilteman vaahdonpoistoaineella 36-580. Kovettunut vaahto poistetaan mekaanisesti. Rajoitukset Säilytys yli +30 °C:ssa tai alle +5 °C:ssa lyhentää säilyvyysaikaa. Pullo on säilytettävä ja kuljetettava pystyasennossa. Säilytettävä huoneenlämmössä maks. 12 tuntia ennen käyttöä. UV-valo aiheuttaa kuivuneessa vaahdossa värimuutoksia. Parhaaseen lopputulokseen pääset, kun maalaat tai peität kuivuneen vaahdon ulkokohteissa. Matalat lämpötilat alentavat laajentumistilavuutta ja kovettumisaikaa. HUOM! 24. elokuuta 2023 alkaen edellytetään asianmukaisen koulutuksen suorittamista ennen kuin teollisuus- tai ammattikäyttö sallitaan.

Saumausvaahtopistooli – Biltema.fi

… tarttumattomalla PTFE:llä Käytetään yhdessä Bilteman Saumausvaahdon kanssa Puhdistetaan Bilteman Saumausvaahdon puhdistusaineen kanssa HUOM!

Vakiomalli, teräspiikki. Piikki ja sovitin on pintakäsitelty tarttumattomalla PTFE:llä Käytetään yhdessä Bilteman Saumausvaahdon kanssa Puhdistetaan Bilteman Saumausvaahdon puhdistusaineen kanssa HUOM! Lue saumausvaahdon käyttöohje huolellisesti ennen käyttämistä.

Saumausvaahdon puhdistusaine, 500 ml – Biltema.fi

Ruiskuta ylimääräinen saumausvaahto pistoolista. · Kiinnitä venttiiliin suulake …

Saumausvaahdon puhdistusaine, 500 ml

Kiviliima – Biltema.fi

1-komponenttinen polyuretaanivaahto esimerkiksi harkkoja, portaikkoja tai kattotiiliä varten. Tarttuu heti useimpiin materiaaleihin.

Kiviliima

Uretaanivaahdot | Motonet Oy

Tuoteryhmä: Uretaanivaahdot.

Tuoteryhmä: Uretaanivaahdot

RK uretaanivaahto joka sää 750ml – Puuilo

RK uretaanivaahto joka sää 750ml | Puuilo

Korkealaatuinen 1-komponenttinen ilmankosteuden vaikutuksesta kovettuva polyuretaanivaahto eristämiseen, tiivistämiseen ja asennuksiin.

Korkealaatuinen 1-komponenttinen ilmankosteuden vaikutuksesta kovettuva polyuretaanivaahto eristämiseen, tiivistämiseen ja asennuksiin. Tuotteella on erinomainen tarttuvuus lähes kaikkiin rakennusmateriaaleihin. All Season / joka sään pillivaahto (-10 c°)

Keywords: uretaanivaahto biltema