Tiia hasa mies

Kyynel silmässä tv:stä poistunut Tiia Hasa palaa ruutuun

21.2.2016 — Tiia Hasan työhän kuuluu televisiossa paljon muuta kuin kuuluttamista nykyään, muun muassa kotimaisen ja ulkomaisen draaman ikärajaluokittelua.

Tiia Hasa – Wikipedia

Tiia Hasa (s. 24. huhtikuuta 1967) on suomalainen televisiokuuluttaja. Hän toimi pitkään TV 2:n kuuluttajana aivan 1990-luvun alkuvuosista lähtien.

Ylen sokkipäätös: Suosikkijuontajat ulos ruudusta – Iltalehti

22.11.2011 — – Ylen pitkäaikaiset kuuluttajat Tiia Hasa ja Johanna Pirttilahti ovat kaikkien tuntemia ruutukasvoja. Iltalehden lukijat äänestivät netissä …

TV-2 kuuluuttaja Tiia Hasa. – – Suomi24 Keskustelut

TV-2 kuuluuttaja Tiia Hasa. kansalainen. … Mies ainakin jaksaa valittaa kaikesta, tällä kertaa sakoista. Mutta onko tuo kaikkien alojen asiantuntija …

Tiia Hasa | Puoli seitsemän – Yle Areena

24.2.2011 — TV2:n kuuluttajat Johanna Pirttilahti ja Tiia Hasa ovat mielestäni todella samannäköisiä. Ovatko he sukua keskenään, ovatko kaksosia, …

YLE TV2 Tiia Hasa kuuluttaa elokuvan Pieni Suuri … – YouTube

Tiia Hasa | Puoli seitsemän | Yle Areena

24.3.2010 — Tiia Hasa on ollut Yleisradiolla TV2:n kuuluttajana lähes 20 vuotta. – En oikein tiedä miten tähän pitäisi suhtautua, huumorilla varmaankin.

Vieraana Yle TV2:n kanavaääni ja entinen kuuluttaja Tiia Hasa. Rakas kotipaikkani -viikon toisena päivänä Totti vierailee Ylläksellä, Kolarin kunnassa. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen.

Kuuluttajat kuin kaksi marjaa – Radio ja TV | HS.fi

TV2:n kuuluttajat Johanna Pirttilahti ja Tiia Hasa ovat mielestäni todella samannäköisiä. Ovatko he sukua keskenään, ovatko kaksosia, sisaruksia vai peräti yksi ja sama henkilö?

Tiia Hasa: Yllätyin suuresti seksikkyys-tittelistä

Keywords: tiia hasa mies, tiia hasan mies