Tesla arvo

Tesla osake (TSLA) – Tietopaketti Tesla yhtiöstä ja osakkeesta

Enemmistö oli sitä mieltä, että kyllä, jonka seurauksena Musk möi 3% omistuksistaan, joka tarkoittaa noin 4,5 miljoona osaketta. Näiden osakkeiden myyntiarvo …

Tesla osake 2023 ✅ Tutustu Tesla osakkeen kurssihistoriaan ja kehitykseen. Katso, miten kurssi on kehittynyt viime aikoina. Lue lisää ✅

Teslan tuotantoluvut ylsivät ennätykseen | TSLA stock

26.1.2023 — Mihin osake seuraavaksi? Vuoden 2022 Teslan osakkeen lasku johtui siitä, että osake nousi tasoille, jonne sen ei olisi ikinä pitänyt nousta.

Analyysissa Teslan Q4-tulos ja vuosi 2023. Kurssisyöksy on taittunut. Miltä Teslan tulevaisuus näyttää? Lue analyysimme. TSLA stock.

Tesla (TSLA) osake – Nordnet

Osta osaketta Tesla (TSLA). Nordnetissä voit käydä kauppaa edullisin hinnoin. Klikkaa tästä ja katso reaaliaikainen osakekurssi.

Miksi Teslan markkina-arvo sukeltaa? – SalkunRakentaja

Miksi Teslan markkina-arvo sukeltaa?

27.5.2022 — Teslan toimitusjohtaja Elon Musk. Sähköautovalmistaja Teslan osake on ollut viime viikot jyrkässä pudotuksessa. Syitä laskuun on useita.

Sähköautovalmistaja Teslan osake on ollut viime viikot jyrkässä pudotuksessa. Syitä laskuun on useita.

600 000 miljoonaa dollaria takkiin: Teslan arvo on syöksynyt …

600 000 miljoonaa dollaria takkiin: Teslan arvo on syöksynyt tänä vuonna kuin kivi – Elon Musk itse myi taas kerran, nyt 4 miljardilla | Tekniikka&Talous

11.11.2022 — Sähköautoyhtiö Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on myynyt 3,95 miljardin dollarin edestä Teslan osakkeita vain muutamia päiviä 44 miljardin …

Elon Musk on aiemmin monta kertaa sanonut, ettei enää myy Teslan osakkeita. Twitter-kaupan toteutumisen jälkeen hän on kuitenkin jälleen myynyt osakkeita liki 4 miljardin dollarin edestä.

Tesla osake ᐅ Hinnat | Uutiset, analyysit & ennusteet – LYNX

Tesla osake ᐅ Hinnat | Uutiset, analyysit & ennusteet | LYNX

Kaikki, mikä on tärkeää osakesijoittamisessa: ✓ Tesla ajantasaiset osakekurssit ✓ Tesla … Avaa arvo-osuustili ja sijoita osakkeisiin LYNXin kautta.

Kaikki, mikä on tärkeää osakesijoittamisessa: ✅ Tesla ajantasaiset osakekurssit ✅ Tesla liittyvät uutiset, osakeanalyysit, ennusteet, päivämäärät ✅ Osta Tesla osakkeita LYNXin kautta.

Teslan osakkeen arvosta katosi kaksi kolmasosaa – tässä syy

25.8.2022 — Teslan markkina-arvo on kutakuinkin ennallaan 930 miljardia dollaria ja osakkeen hinta monikymmenkertainen verrattuna osakekohtaiseen tulokseen.

Teslan markkina-arvo nousi yli biljoonan dollarin – Ilta-Sanomat

26.10.2021 — Refinitivin mukaan Teslan osakkeiden hinta on nyt ennätyskorkealla, hinnan liikkuessa 1024,86 dollarissa. Toimitusjohtaja Elon Muskin 23 …

Tesla leikkasi hintoja rajusti Suomessa – Jos ostit uuden …

Tesla leikkasi hintoja rajusti Suomessa – Jos ostit uuden auton, sen arvo taisi juuri tippua kymppitonnin | Talouselämä

12.1.2023 — Tesla leikkasi Model Y ja Model 3-autojen hintoja Suomessa yllättävän … Jos ostit uuden auton, sen arvo taisi juuri tippua kymppitonnin.

Tesla leikkasi Model Y ja Model 3-autojen hintoja Suomessa yllättävän rajusti, kuten jo aiemmin Kiinassa. Hintaleikkaus kertoo kysynnän hidastumisesta. Sille on monta syytä, joista yksi on yllättävä varustemuutos.

Onko roimasti halventunut Teslan osake jo ostohinnoissa? – P …

Onko roimasti halventunut Teslan osake jo ostohinnoissa? – P/e-luku pian 20, toimituksiin ennustetaan väkevää kasvua | Arvopaperi

30.12.2022 — Kulunut markkinavuosi on ollut sähköautoyhtiö Teslalle kehno. Yhtiön osakkeen arvo on romahtanut vuodessa lähes 70 prosenttia.

Sähköautoyhtiö Teslalta odotetaan yhä tuloskasvua, vaikka Elon Muskin tviittailut heiluttavat kurssia. Pehmennyt kysyntä voi iskeä hintoihin.

Keywords: tesla arvo