Rauhan aatteen mies

Rauhanaate ei ole unohduksissa | Yle Uutiset

23.10.2010 — Sodan kokenut arvostaa rauhaa. Keski-Suomen Rauhanpuolustajien puheenjohtaja on sotaväen käynyt mies, mutta rauhanasiat ovat kiinnostaneet aina.

Yhdistyneiden kansakuntien eli YK:n perustamisesta tulee sunnuntaina kuluneeksi 65 vuotta. Maailmanjärjestö perustettiin aikanaan edistämään kansainvälistä rauhaa ja turvallisuutta. Rauhanliikkeelle sunnuntai on juhlapäivä.

Haku sanakirjasta: rauhan mies – Ratkojat

Ratkojat – Haku sanakirjasta: rauhan mies

Sanan ‘rauhan mies’ merkitykset, ratkaisut ja synonyymit (1 kpl)

Luku I: Sivaripelkuri! – Etsikko – Tampereen seurakunnat

Luku I: Sivaripelkuri! – Etsikko

1.10.2013 — Kuten tunnettua, miehet ja naiset rauhanaatteen tai pikemminkin rauhanaatteiden takana perustavat näkemyksensä kovin erilaisiin …

Kristitty pasifisti Arndt Pekurinen kärsi marttyyrikuoleman jatkosodassa.

Hippiliike – Wikipedia

Hippiliike – Wikipedia

Hippiliikkeen ihanteita olivat rauhanaate, suvaitsevaisuus, “tajunnanlaajentaminen” huumeilla ja ”vapaa rakkaus” eli kapinointi vallinnutta tiukkaa …

Rauhanaate | Makupalat

Rauhanaatteen ja pasifismin näkemyksiä ja toimia voi tutkia sivuilla, jotka on koottu tähän pakettiin.

Rauha ei ole itsestään selvyys, sen puolesta on tehtävä työtä. Yht’äkkiä kaikki voi olla toisin. Rauhanaatteen ja pasifismin näkemyksiä ja toimia voi tutkia sivuilla, jotka on koottu tähän pakettiin.

Rauha, ehkä realistinen utopia – Suomen Rauhanpuolustajat

Rauha, ehkä realistinen utopia – Rauhanpuolustajat

Puheenvuorosta muodostuu tietorikas rauhanliikkeiden ja -aatteiden historian … sodan arabeja vastaan seuraavasti: ”Kaikki yli 15-vuotiaat miehet tapetaan, …

Kolme rauhan miestä muutti maailmaa – Ihmiset | HS.fi

2.3.2005 — Vaikka miehet elivät hieman eri aikaan, eri puolilla maailmaa ja kuuluivat eri uskontoihin, heitä yhdisti rauhan ja väkivallattomuuden aate.

“Ne on kovia kundeja kaikki kolme”, kääntäjä Pirjo Riihelä puhuu rauhan miehistä Martin Luther Kingistä, Mahatma Gandhista ja Daisaku Ikedasta.

Rauhan mies, joka pilasi joulun – Verneri Kontto kulkee omia …

Rauhan mies, joka pilasi joulun – Verneri Kontto kulkee omia teitään totuuksia etsien vaikka ilman kenkiä ja heijastimia, mutta käyttää silti maailman suosituinta emoijia: itkunaurunaamaa – Porilaine – Satakunnan Kansa

12.12.2019 — Verneri Kontto on nimennyt itsensä rauhan ja aatteen mieheksi. Ensimmäinen tulee siitä, että hän haluaa välttää konflikteja.

Verneri Kontto on nimennyt itsensä rauhan ja aatteen mieheksi. Ensimmäinen tulee siitä, että hän haluaa välttää konflikteja.

Kaksi miestä yhdessä Frankissa – Kaleva

Kaksi miestä yhdessä Frankissa | Kaleva

26.4.2009 — Frank on taidolla ja sydämen palolla laulanut työväen aatetta … Toiseksi työväenlauluihin sisältyy melkein poikkeuksetta rauhan aate.”.

Reijo Frank on juuri sellainen, millaisena hänet on vuosikymmenet opittu tuntemaan: hymyilevä, huumoria viljelevä, leppeäkasvoinen, kohtelias ja upeaääninen. Iso mies.

Keywords: rauhan aatteen mies