Postilaatikon lukko motonet

Pisla kromattu kaapinlukko + avaimet | Motonet Oy

Helppoasenteinen lukko laatikostoihin ja kaappeihin. Pakkauksessa mukana lukko ja kaksi avainta. Materiaali kromipinnoitettua terästä.

Lukot ja riippulukot | Motonet Oy

Laadukas lukko pitää vorot loitolla! Kaikenlaisen omaisuuden suojaaminen ja lukitseminen on tärkeä toimenpide, joka antaa mielenrauhaa erityisesti silloin, …

Tuoteryhmä: Lukot ja riippulukot

Lukot ja avaimet » Bobi.com

Kaikissa pyöreäpäisissä BOBI postilaatikoissa vakiona käytettävä lukko on BOBI lukko (2015 lähtien). BOBI lukko on pölysuojalla varustettu sylinterilukko.

Postilaatikko, lukko – Biltema.fi

Postilaatikko, jossa lukittava etuseinä, varkaudet estävä luukku, kansi ja nimikilvenpidike. Mukana kaksi avainta etuseinään.

Lukot | Vahva lukko kaikkeen lukitsemiseen – K-Rauta

Lukot | Vahva lukko kaikkeen lukitsemiseen – K-Rauta

K-Raudan valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia lukkotarvikkeita lukkorungoista lukkopesiin ja riippulukoista pyörän lukkoihin. Lukot ja älylukot myös …

K-Raudan valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia lukkotarvikkeita lukkorungoista lukkopesiin ja riippulukoista pyörän lukkoihin. Lukot ja älylukot myös verkosta!

Lukot | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Lukot –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Osta Postilaatikot kotipihalle edullisesti Byggmaxilta

Osta Postilaatikot Byggmaxista. Laaja valikoima edulliseen hintaan ja … Postilaatikon lukko 9440-9441 Habo. Habo. Postilaatikon lukko 9440-9441 Habo.

Osta Postilaatikot Byggmaxista. Laaja valikoima edulliseen hintaan ja hintatakuulla ✓ 30 päivän avoin kauppa ✓ Nopea toimitus

Lukot, salvat ja haat | tokmanni.fi

Lukot, salvat ja haat -tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Postilaatikot | Karkkainen.com verkkokauppa

Postilaatikko, jossa on lisäksi lukko, pitää postisi varmasti tallessa myös silloin, kun viihdyt itse poissa pitempiä aikoja. Lukollinen postilaatikko on …

Postilaatikko pitää kannettavan postin suojassa

Jos postilaatikon ilme on rähjäinen tai laatikon kansi ei enää toimi kunnolla, on aika uusia postilaatikko kokonaan. Rikkinäinen postilaatikko ei pysty suojelemaan tärkeää kirjepostiasi säältä tai kosteudelta. Lisäksi ikävän näköinen postilaatikko nojailemassa aikansa eläneeseen telineeseen antaa laatikon omistajasta surullisen vaikutelman. Kaunis, laadukas postilaatikko sopii monen pientalon julkisivuun.

Valitse hyvä muovinen tai korkealuokkainen metallinen postilaatikko Kärkkäisen valikoimista! Muovinen on perinteinen, mutta erittäin toimiva vaihtoehto moneen pihaan tai kesäkodin sisäänkäynnille. Se kuitenkin saattaa haalistua ikävästi vuosien saatossa auringon kilossa. Lisäksi sen kevyt kansi lentää helposti tuulisina päivänä auki altistaen myös sisällön säälle.

Metallinen postilaatikko taas on laadukas ja pitkäikäinen hankinta kestävyyttä arvostavalle. Se ei vähästä hätkähdä sateella tai tuulellakaan. Postilaatikko, jossa on lisäksi lukko, pitää postisi varmasti tallessa myös silloin, kun viihdyt itse poissa pitempiä aikoja. Lukollinen postilaatikko on paras vaihtoehto, jos tapanasi on tilata esimerkiksi pieniä postipaketteja suoraan laatikkoon.

Postilaatikkoteline – itse tehden tai valmiina ostaen

Postilaatikkotelineen voi ostaa valmiina tai tehdä itse esimerkiksi kestopuusta. Pientaloalueella telineestä tulee sopia yhdessä naapureiden kanssa. Voidaan esimerkiksi päättää, että joku kustantaa materiaalit, joku laatikot ja yksi hoitaa telineen pystytyksen.

Postilaatikkotelineen olisi hyvä sopia yhteen muun piharakentamisen ja -rakennusten kanssa. Esimerkiksi jätesäiliöt ovat postilaatikoiden tapaan hyvin lähellä talon sisäänkäyntiä. Niiden yhtenäinen ilme luo harmonisen kokonaisuuden.

Postin ohjeen mukaan postilaatikon tai laatikkoryhmätelineen jalat upotetaan ja tuetaan hyvin maan sisään, vähintään 40 cm syvyydelle. Postilaatikon täyttöaukon suosituskorkeus tienpinnasta on 100 cm.

Postin ohjeistus postilaatikoiden sijoittamiseen

Posti kehottaa uuden postilaatikon sijoituspaikka pohtiessa ottamaan yhteyttä Postin asiakaspalveluun. Tämän jälkeen Postin paikallinen edustaja tulee ottamaan yhteyttä ja kertoo osoitteen mukaisen postilaatikon oikean sijoituspaikan. Posti määrittää postilaatikon paikan postilain ja Liikene- ja viestintäviraston määräyksen mukaisesti. Laatikko on sijoitettava Postin määrittelemään paikkaan.

Posti ohjeistaa sivuillaan kuinka pientaloaleella, taajamissa ja haja-asutusalueella postilaatikot tulisi asettaa. Ohjeen mukaan pientalojen postilaatikot sijoitetaan ensisijaisesti yhtenäisiin ryhmiin. Postilaatikot sijoitetaan ryhmään oikealta katsottuna numerojärjestyksessä pienimmästä suurimpaan.

Keywords: postilaatikon lukko motonet, sylinterilukko motonet