Parhaat tarjoukset tuulettimista, juoma-astioista ja terassimatoista – Jysk, Tokmanni ja Gigantti

Etsitkö hyviä tarjouksia tuulettimista, juoma-astioista ja terassimatoista? Ei huolta, meillä on sinulle ratkaisu! Tässä artikkelissa esittelemme parhaat tarjoukset kolmelta suositulta tavaratalolta: Jyskiltä, Tokmannilta ja Gigantilta.

Tuulettimet Jyskiltä, Tokmannilta ja Gigantilta

Viilennä kotisi tai toimistosi helteisinä päivinä – ja ehkä myös lämpiminä öinä – laadukkailla tuulettimilla. Jysk, Tokmanni ja Gigantti tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tuulettimia, joten voit löytää juuri oman tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Jyskiltä löydät esimerkiksi pöytätuulettimia, jalkalamppuja ja seinäpuhaltimia. Jyskillä on myös valikoima laadukkaita valaisimia, jotka voivat täydentää kotisi sisustusta. Tokmannilta puolestaan löydät monipuolisen valikoiman erikokoisia pöytätuulettimia, mukaan lukien USB-tuulettimia, jotka sopivat erityisesti matkailijoille. Gigantin tuuletinvalikoimasta löydät erikokoisia pöytätuulettimia sekä lattiapöytätuulettimia, jotka tarjoavat tehokasta ja hiljaista jäähdytystä.

Olemme keränneet sinulle parhaat tarjoukset näistä tavarataloista:

Tuulettimet Jyskiltä:

 • Jysk teräspuhallin Haju-2, suorituskykyinen ja hiljainen – vain 39 €
 • Jysk jalkalamppu ja tuuletin, tyylikäs ja monikäyttöinen – 49,99 €
 • Jysk seinäpuhallin Tornado-5, helppo asentaa ja käyttää – 29,99 €

Tuulettimet Tokmannilta:

 • Tokmanni pöytätuuletin, säädettävä ja kompakti – alk. 12,99 €
 • Tokmanni USB-tuuletin, matkailijan paras ystävä – alk. 9,99 €

Tuulettimet Gigantilta:

 • Gigantti pöytätuuletin, hiljainen ja tehokas – alk. 19,90 €
 • Gigantti lattiapöytätuuletin, tehokas ilmankierto – alk. 59,90 €

Juoma-astiat hanalla Jyskiltä ja Tokmannilta

Tarvitsetko kylmiä juomia helteellä? Ei ongelmaa! Jysk ja Tokmanni tarjoavat juoma-astioita hanalla, joiden avulla voit pitää juomat viileinä koko päivän. Näitä juoma-astioita voi käyttää esimerkiksi puutarhajuhlissa, piknikeillä tai vaikkapa lasten syntymäpäiväjuhlissa.

Jyskiltä löydät tyylikkäitä ja laadukkaita juoma-astioita eri väreissä ja koossa:

 1. Jysk juoma-astia hanalla, 4 litraa– 19,99 €
 2. Jysk juoma-astia hanalla, 8 litraa– 29,99 €
 3. Jysk juoma-astia hanalla, 12 litraa– 39,99 €

Tokmannilta puolestaan löydät juoma-astioita erilaisilla hanoilla, joka helpottaa juoman kaatamista:

 • Tokmanni juoma-astia hanalla, 5 litraa– 14,99 €
 • Tokmanni juoma-astia hanalla, 10 litraa– 24,99 €

Terassimatot Jyskiltä

Piristä terassiasi upeilla ja kestävillä terassimatoilla Jyskiltä. Teräksillä on laaja valikoima erilaisia terassimattoja eri väreissä, kuvioissa ja materiaaleissa. Näillä matolla luot viihtyisän ja tyylikkään ilmeen terassillesi.

Tässä muutamia suosikkejamme Jyskin terassimattovalikoimasta:

 1. Jysk terassimatto, musta-valkoinen ruutukuviolla– 49,99 €
 2. Jysk terassimatto, sininen raidoilla– 39,99 €
 3. Jysk terassimatto, harmaa tiili-kuviolla– 59,99 €

Huomioi, että Jysk tarjoaa myös muita kodintarvikkeita terassille kuten valaisimia, ruokailuryhmiä ja aurinkovarjoja, joilla voit täydentää terassin sisustusta.

Ostaessasi tuulettimia, juoma-astioita ja terassimattoja näistä tavarataloista, voit olla varma, että saat hyvälaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua löytämään parhaat tarjoukset tuulettimista, juoma-astioista ja terassimatoista Jyskiltä, Tokmannilta ja Gigantilta!

Ofte stillede spørgsmål

Mitkä ovat parhaimmat tuulettimet Jysk-valikoimassa?

Jyskin valikoimassa on laaja valikoima erilaisia tuulettimia, mutta suosituimmat tuulettimet ovat pöytätuulettimet ja jalkatuulettimet. Jysk tarjoaa monipuolisen valikoiman tuulettimia eri tarpeisiin.

Mistä löydän juoma-astiahanalla varustetun tuotteen Jyskistä?

Jyskissä on juoma-astiat hanalla myynnissä osastolla, jossa on juhlatarvikkeita ja astioita. Jyskistä voi löytää kätevän juoma-astian hanalla juhlia varten.

Mikä on Tokmannin valikoiman suosituin terassimatto?

Tokmannilla myydyistä terassimatoista suosituin on tällä hetkellä valkoinen kuvioitu terassimatto. Tokmannin suosituin terassimatto on tällä hetkellä valkoinen kuvioitu terassimatto.

Onko Jyskillä tarjolla myös tuulettimia?

Kyllä, Jyskillä on laaja valikoima erilaisia tuulettimia. Suosituimpia ovat pöytätuulettimet ja jalkatuulettimet. Jyskillä on tarjolla monipuolinen valikoima tuulettimia eri tarpeisiin.

Minkä tyyppisiä terassimattoja löytyy Jyskistä?

Jyskistä löytyy erilaisia terassimattoja, kuten kuvioituja, yksivärisiä ja vedenpitäviä malleja. Jyskistä löytyy erilaisia terassimattoja, jotka sopivat erilaisiin sisustustarpeisiin ja sääolosuhteisiin.

Mistä löydän juoma-astian hanalla Tokmannista?

Juoma-astia hanalla löytyy Tokmannin juhlatarvike- ja astiaosastolta. Tokmannista löydät kätevän juoma-astian hanalla juhlia varten.

Mitä valaisimia Jysk tarjoaa?

Jysk tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valaisimia, kuten pöytävalaisimia, kattovalaisimia ja lattiavalaisimia. Jyskiltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia valaisimia eri tiloihin ja tarpeisiin.

Mikä on Tokmannin suosituin pöytätuuletin?

Tokmannin suosituin pöytätuuletin on tällä hetkellä tehokas ja hiljainen malli. Tokmannin suosituin pöytätuuletin on tällä hetkellä tehokas ja hiljainen malli.

Mitä erilaisia terassimatot Jyskillä on valikoimissaan?

Jyskillä on valikoimissaan erilaisia terassimattoja, kuten kuvioituja, yksivärisiä ja vedenpitäviä malleja. Jyskillä on laaja valikoima erilaisia terassimatkoja, joista voit valita omaan tyyliisi sopivan vaihtoehdon.

Mitä pöytätuulettimia Clas Ohlson tarjoaa?

Clas Ohlsonilla on monipuolinen valikoima erilaisia pöytätuulettimia, jotka sopivat niin kotikäyttöön kuin työpaikallekin. Clas Ohlson tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia pöytätuulettimia, joita voit käyttää kotona tai työpaikalla.

Artiklen Parhaat tarjoukset tuulettimista, juoma-astioista ja terassimatoista – Jysk, Tokmanni ja Gigantti har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 39 anmeldelser