Motonet perkolaattori

Kahvinkeittimet | Motonet Oy

Motonet Pro – Ota yhteyttä! Motonetin kanta-asiakkuus / Motonet-lahjakortti · Usein kysytyt kysymykset · Motonet-korjaamot · Motomaatti / Motopesu / Motoimuri

Tuoteryhmä: Kahvinkeittimet

Hakutulokset | Motonet Oy

Emme löytäneet aivan täsmälleen hakemaasi, mutta alla joitakin ehdotuksia: · Mag-Pro Power Tools Epäkeskokiillotuskone 1000W · Lämpöpuhallin 1000W / 2000W.

Perkolaattorit – Gigantti verkkokauppa

Perkolaattori on kätevä kahvinkeitin, jossa vesi kulkee kahvijauheen läpi monta kertaa nopeammin kuin suodatinkahvinkeittimessä.

Perkolaattori on kätevä kahvinkeitin, jossa vesi kulkee kahvijauheen läpi monta kertaa nopeammin kuin suodatinkahvinkeittimessä. Perkolaattorit löydät Gigantilta.

Kahvinkeitin ja kahvikone | Laaja valikoima – Clas Ohlson

Suuri valikoima kahvinkeittimiä ja kahvikoneita – Moccamaster, Melitta, Bodum · Perinteinen kahvinkeitin · Perkolaattori – keittää ja pitää lämpimänä · Näin käytät …

Kahvinkeitin – osta kahvinkeittimet helposti verkosta – Power.fi

Oikeanlaisen keittimen valintaan vaikuttavat omat makutottumukset sekä valmistettavan kahvin määrään liittyvät tarpeet. Jos haluat keittää kahvia vain yhden …

Kunnon kahvia kotikeittiössä. Jakso 11: Perkolaattori eli …

Kahvi- ja teepannut – Tunnelman tuojat

Kahvi- ja teepannut · Petromax perkolaattori “Perkomax” musta · Petromax perkolaattori “Perkomax” valkoinen · Petromax Fire Kettle vedenkeitin 0,5L · Petromax Fire …

Kahvi- ja teepannut – Tunnelman tuojat

Retkikeittimet | Karkkainen.com verkkokauppa

Retkikeitin satunnais- ja aktiivikäyttäjälle Retkikeitin kuuluu retkeilijän ja vaeltajan tärkeimpiin varusteisiin. Keittimen toiminnan tulee vastata …

Retkikeitin satunnais- ja aktiivikäyttäjälle

Retkikeitin kuuluu retkeilijän ja vaeltajan tärkeimpiin varusteisiin. Keittimen toiminnan tulee vastata ympäröiviä olosuhteita ja käyttötarkoitusta. Sen on oltava luotettava matkakumppani aina kun keittimelle on tarvetta. Millainen on paras keitin käyttötarkoitukseeni? Annamme muutaman hyvän vinkin valintaan.

Retkikeittimiä on neljäntyyppisiä – tässä niiden edut

Retkikeittimiin kuuluvat kaasu-, monipolttoaine-, sprii- sekä risukeittimet. Näistä kaasukeitin on ehdottomasti yleisin. Kaasukeittimen etuna on monipuolisuus niin kutsutulle normaaliretkeilijälle ja vaeltajalle. Lisäksi ne ovat erittäin kevyitä varsinkin silloin, kun keitin kiinnitetään suoraan kaasupullon päälle. Toinen kiinnitystapa on letkukiinnitys. Sekoitekaasut toimivat myös vaikka vuoristo-olosuhteissa.

Polttoainetoimisista retkikeittimistä bensiinikäyttöiset ovat lähinnä kesäkäyttöön sopivia, sillä niiden sytyttäminen onnistuu helposti lämpimällä ilmalla. Spriikeittimissä tämä leimahduspiste on vielä hyvä, kun lämpötila on edes hieman plussan puolella. Sekoitekaasut toimivat parhaiten kylmässä hyvän leimahduspisteen ja kylmäkestävyyden myötä. Monipolttoainekeittimet kykenevät nimensä mukaisesti hyödyntämään eri polttoaineita ja ovat siksi monipuolisia.

Risukeittimet ovat harvinaisempia ja monelle vielä vieraita. Niiden etu on se, ettei polttoaineita tarvitse kantaa mukana niin kauan kuin maasta löytyy sopivaa luonnonpolttoainetta. Risukeittimen hankalampi puoli on hitaus, sillä ensin risut on kerättävä ja saatava syttymään.

Mitä kannattaa huomioida retkikeittimen valinnassa

Polttoainetyypin lisäksi retkikeittimen paino, mitat ja teho ovat tärkeimpiä valintakriteereitä. Paljonko siis haluaa kantaa mukana ja paljonko keittimestä saa vastaavasti irti. Luonnollisesti nämä ominaisuudet vaikuttavat myös hintaan, mutta märkänä ja kylmissään toisaalta lämpimän aterian saisi mielellään nopeasti valmiiksi.

Vielä eräs pohdinnan aihe on, monelleko henkilölle retkikeittimellä on tarkoitus kokata. Kyse on siitä, millaisia ruoanvalmistusastioita tulee mukana – Yhden henkilön tarpeeseen puolen litran kattila on jo riittävä, joten miksi kantaa turhia tai liian suuria astioita mukana.

Oikeat retkikeittimien tarvikkeet helpottavat ruoanvalmistusta

Retkikeittimien tarvikkeet kattavat edellä mainittujen astioiden lisäksi erilaisia tuet keittimelle sekä tietenkin varaosat. Myös retkeilijän ruokailuvälineet kannattaa laittaa samalla kertaa kuntoon. Tuulensuojan voi toki hankkia valmiina ja kuljettaa mukanaan tai rakentaa itse maastossa. Tuulensuoja takaa ruoan valmistuksen nopeampaa. Myös kaasut ja polttonesteet löydät suoraan Kärkkäisen valikoimista.

Retkikeittimet | Karkkainen.com verkkokauppa

Keittiön pienkoneet | Karkkainen.com verkkokauppa

Etenkin silloin, jos leipoo tai valmistaa ruokia ilman työtä helpottavia pienkoneita. Käsin leikkaaminen, silppuaminen ja leipominen on työlästä ja voi osaltaan …

Keittiön pienkoneet kokkaajan ilona
Keittiössä työskentely on usein aikaa vievää ja välillä jopa tylsääkin. Etenkin silloin, jos leipoo tai valmistaa ruokia ilman työtä helpottavia pienkoneita. Käsin leikkaaminen, silppuaminen ja leipominen on työlästä ja voi osaltaan viedä innostusta keittiötöistä.

Keittiön pienkoneet tekevät arjesta mukavampaa, sillä keittiötyöt tulevat paljon nopeampaa valmiiksi. Erilaiset leikkurit, raastimet, sekoittimet sekä monitoimikoneet mahdollistavat joustavan ja nopean leipomisen sekä ruoanlaiton. Kokkaamisesta voi innostua aivan uudella tavalla hankkimalla keittiön varustukseen uusia, laadukkaita keittiökoneita.

Juomat ja smoothiet vaivattomasti
Kahvinkeitin on yleisin keittiön pienkoneista. Suurin osa suomalaisista käyttää päivittäin kahvinkeitintä, joten sen toimivuuteen sekä laatuun halutaan panostaa, jotta kahvin maku sekä lämpötila on paras mahdollinen. Suurta suosiotaan nauttiikin Moccamaster-kahvinkeittimet, vaikka erilaisia erikoiskahveja valmistavia kahvikoneitakin on tullut runsaasti tarjolle. Moccamasterin etuna katsotaan olevan hyvä laatu sekä monipuolinen valikoima erilaisia varaosia mahdollisten rikkoutumisien varalle.

Vedenkeitin sekä limsakoneet ovat myös hyvin suosittuja talouksissa. Limsakoneen, yleisimmin SodaStreamin hankkiminen vähentää merkittävästi kivennäisvesien kaupasta ostamista. SodaStream on hiilihappokone, jolla juomavesi hapotetaan raikkaan kirpeäksi ja halutessaan sen voi maustaa erilaisilla makeutusaineilla tai vaikkapa sitruunalla. Myös mehulingot mahdollistavat raikkaiden juomien tekemisen joko kasviksista tai hedelmistä.

Nykyiset trendijuomat, smoothiet, valmistuvat vaivattomasti tehosekoittimella eli blenderillä. Tehosekoittimet jauhavat tehokkaasti jopa jäiset marjat, pähkinät sekä hedelmät herkullisiksi juomiksi tai pirtelöiksi. Tehosekoitinta voidaan käyttää myös ruuanlaitossa esimerkiksi kasvisten muussaamiseen tai vauvan ruokien tekoon.

Yleiskoneet sekä vatkaimet ovat leipurin helpotus
Taikinan tekeminen käsin on vaivalloista ja hidasta. Etenkin hiivataikinaan sitkon saamiseen menee käsin tehtynä runsaasti aikaa. Tehokkaat yleiskoneet mahdollistavat isompienkin taikinoiden tekemisen helposti. Esimerkiksi Kenwoodin Chef Titanium -yleiskoneella valmistaa helposti jopa litran nestemäärästä pulla- tai sämpylätaikinaa.

Monipuolisen varustelunsa ansiosta yleiskoneella valmistuu niin kakku, piirakka kuin myös hiivataikina. Yleiskoneen ansiosta leipominen on helppoa sekä huomattavasti siistimpää, mitä käsin taikinoiden tekeminen. Yleiskoneisiin on saatavana runsaasti myös lisäosia, kuten erilaisia leikkureita sekä tehosekoitinkannuja.

Sähkövatkaimet auttavat pienempien taikinoiden sekä esimerkiksi kerman vatkaamisessa. Vatkaimet ovat tehokkaita ja nopeasti käyttöön otettavia apureita, joiden avulla aineiden sekoittaminen ja vaahdottaminen käy kätevästi. Bochin sähkövatkain kulholla sekoittaa taikinat helposti, sillä se vapauttaa kokkaajan kädet muihin askareisiin. Tehokas 450 watin moottori takaa nopean ja väsymättömän vatkaustuloksen erilaisille taikinoille.

Keittiön pienkoneet aina lihamyllystä veitsenteroittimiin löytyy Kärkkäisen verkkokaupasta. Olitpa innokas kokkailija tai vasta aloittelija, kannattaa keittiöön hankkia työtä helpottavat laadukkaat apulaiset arjen iloksi.

Keywords: motonet perkolaattori