Motonet luistimet

Atom Sports luistinsuojat | Motonet Oy

Luistinsuojapari / teräsuojat värilajitelmassa musta, pinkki ja lime. Luistinsuojat ovat säädettävissä, pituus 34 cm.

Autoilevan ihmisen tavaratalo | Motonet Oy

Motonet-sivuston mobiiliversio, hae autovaraosia tai tutustu laajaan tuotevalikoimaamme.

Autovaraosien lisäksi saat kaiken tarvittavan autoiluun, moottoripyöräilyyn, kalastukseen, veneilyyn sekä työkalut ammattilaisesta kodin kunnostajaan.

Jääurheilu | Prisma verkkokauppa

LuistimetJääkiekkovarusteetJääurheiluvälineet. Suodata tuotteita. Suodata … S21 BAUER X-LS LUISTIN – YTH,BLACK … Brand Sports luistimen yleissuojat.

Tervetuloa tutustumaan Prisman Jääurheilu –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Jääkiekkoluistimet | Prisma verkkokauppa

S21 BAUER X-LP LUISTIN – SR,BLACK. 109,00 €. 30 pv alin hinta 109,00 €. S21 BAUER X-LP SKATE – INT,BLACK,37,5. 99,95 € …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Jääkiekkoluistimet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Talviurheilu – Puuilo

Talviurheilu | Puuilo

Luistimen varanauha 274cm valkoinen. 4,49 €. Lisää ostoskoriin. Lisää toivelistaan Lisää vertailuun. 1011746921212121a67171c52bf87705 …

Pakkanen paukkuu ja kelit hellivät talviurheilijaa! Valikoimastamme sukset, liukulumikengät ja muut välineet talviurheiluun aina edullisin hinnoin.

Urheilu ja ulkoilu, Koko Suomi, Tori.fi

Urheilu ja ulkoilu, Koko Suomi, Tori.fi

Jääkiekko ja luistelu, 16 686 · Hiihto, 10 761 · Laskettelu ja lautailu, 11 706 · Jalkapallo, 2 517 · Rullaluistelu ja skeittaus, 1 412.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 67843Urheilu ja ulkoiluilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Jääkiekko ja jääurheilu | Karkkainen.com verkkokauppa

Edullisemmat luistimet sopivat mainiosti harrastekäyttöön, kun taas kalliimmat, … Etenkin lasten on hyvä valita luistimet, joihin mahtuu villasukat.

Jääkiekon suosio ei sammu

Jääkiekko on perin suomalainen harrastus. Tänä vuonna on Suomen Jääkiekkoliiton ja suomalaisen jääkiekon juhlakausi, sillä lajin aktiivinen harrastaminen on jatkunut meillä jo 90 vuotta. Eli hyvinkin perinteikkäästä lajista on kysymys. Jääkiekkoa pelataan niin harrastetasolla, kuin myös liiga- ja ammattilaistasolla.

Laadukkaaseen kiekonpelaamiseen liittyy olennaisena osana toimivat ja hyvät välineet, joiden avulla jääkiekon pelaamisesta tehdään nautinnollista sekä turvallista. Eri jääkiekkovälinet sekä pelisuojat on hyvä hankkia jo harrastelijalle, sillä turvallisuuteen kannattaa panostaa vauhdikkaassa lajissa.

Jääkiekkoilijan suojat
Tärkein suoja, jonka jääkiekkoilija tarvitsee, on hyvä jääkiekkokypärä. Se turvaa päätä siihen kohdistuneilta iskuilta sekä kaatumisessa. Jääkiekkokypärät ovat päältä kestävää muovisekoitetta ja sisustaltaan pehmeillä suojilla vuorattuja. Kypärän ja pään väliin jää iskua tehokkaasti vaimentavat suojat, jotka vähentävät iskun voimaa huomattavasti. Useissa jääkiekkokypärissä ristikko tai pleksi suojaa hyvin kasvoja.

Kehon eri osia kannattaa suojata myös kiekoniskeytymiltä sekä kaatumisilta. Jääkiekkohartiasuojat, polvisuojat, kyynärsuojat sekä jääkiekkohousut ovat yleisiä pelaajien käytössä. Nykyiset suojat valmistetaan kevyestä ja kehon liikkeisiin mukautuvasta materiaalista, joten suojien kanssa pelaaminen on vaivatonta. Tehokkaat suojat lieventävät iskuja erinomaisesti.

Jääkiekkohanskat tuovat turvaa käsille pelin aikana. Hanskat tulee valita juuri omaa kokoa, jotta niiden suojaavuus on maksimaalinen. Jääkiekkohanskan tulee yltää kyynärsuojien alapuolelle asti, jotta koko käsi on suojien peitossa. Paljaita kohtia ei saa jäädä. Kaikkia suojia, kuten myös jääkiekkohanskoja valmistavat maailman johtavat merkit, kuten Bauer, CCM sekä Warrior.

Jääkiekkoilijan pelivälineet
Jääkiekkoilija tarvitsee laadukkaat luistimet, jotka eivät rasita jalkojen lihaksia. Luistinten valinnassa kannattaa huomioida oma taitotaso. Edullisemmat luistimet sopivat mainiosti harrastekäyttöön, kun taas kalliimmat, oman jalan mukaan muotoutuvat jäykemmät jääkiekkoluistimet sopivat aktiivikäyttöön. Luistinten valinnassa kannattaa huomioida sukan vahvuus. Etenkin lasten on hyvä valita luistimet, joihin mahtuu villasukat.

Jääkiekon pelaamisen tärkein väline on jääkiekkomaila. Kokeneempi jääkiekkoilija osaa asetta jo mailan ominaisuuksille suuremmat odotukset, mutta harrastelijatasolle sekä lapsille sopii vallan mainiosti edulliset komposiittimailat. Mailan valintaan vaikuttavat pelaajan taso, ikä sekä harrastuneisuus. Mailojen jäykkyydessä on merkittäviäkin eroja. Jäykkyys merkitään flex-arvolla. Lasten mailoissa jäykkyydet ovat alhaisempia verrattuna aikuisten mailoihin.

Maalivahdin mailat poikkeavat jääkiekkomailoista mallinsa sekä käyttöominaisuuksiensa puolesta. Maalivahdin maila on leveä ja sen avulla kiekon torjuminen on helpompaa.

Jääkiekkovarustekassin täyttäminen netistä
Jääkiekkovarustekassi on tärkeä osa jääkiekkoa harrastavan varusteita. Sen valtavan suureen tilavuuteen on helppo saada mahtumaan tilaa vievät varusteet. Varustekassissa kaikki tarpeelliset tavarat kulkeutuvat helposti mukana.

Jääkiekkokassit sekä kaikki sen sisälle tarvittavat jääkiekkoon tarkoitetut tuotteet löydät helposti Kärkkäisen verkkokaupasta. Laatumerkit sekä Kärkkäisen edulliset hinnat innostavat lapset sekä aikuiset jäälle riemukkaisiin pelihetkiin.

Testissä luistinten pikateroittimet | Kuningaskuluttaja – YLE

Testissä luistinten pikateroittimet | Kuningaskuluttajan testit | Kuningaskuluttaja | yle.fi

4.2.2010 — Luistelu saa ihan uutta pontta, kun jalkaan vetäisee hyvin teroitetut luistimet. Ihan millä tahansa ei kuitenkaan kannata käydä tylsien …

Luistelu saa ihan uutta pontta, kun jalkaan vetäisee hyvin teroitetut luistimet. Ihan millä tahansa ei kuitenkaan kannata käydä tylsien terien kimppuun.

Laskettelu – Stadium Outlet

Laukut · Luistimet. Tillbaka till varusteet; Näytä kaikki Luistimet Jääkiekkomailat · Luistelutarvikkeet · Luistimet.

Keywords: motonet luistimet