Miehet selittävät minulle asioita

Miehet selittävät minulle asioita – Kustantamo S&S

Miehet selittävät minulle asioita – Kustantamo S&S

Miehet selittävät minulle asioita on kulttimaineeseen noussut teos, jonka nimiessee on synnyttänyt arkipuheessa viljellyn termin miesselittäminen, …

Miehet selittävät minulle asioita Äänikirja | Suomalainen.com

Miehet selittävät minulle asioitaÄänikirja| Suomalainen.com

Miehet selittävät minulle asioita on kulttimaineeseen noussut teos, jonka nimiessee on synnyttänyt arkipuheessa viljellyn termin miesselittäminen, …

Miehet selittävät minulle asioita on kulttimaineeseen noussut teos, jonka nimiessee on synnyttänyt arkipuheessa viljellyn termin miesselittäminen, mansplaining. Kokoelman avaavassa kirjoituksessa Solnit kuvaa viihdyttävästi ja terävästi, kuinka moninaisissa tilanteissa ja huomaamattaan miehet vähättelevät naisen tietäm

Rebecca Solnit: Miehet selittävät minulle asioita – Kirjavinkit

Miehet selittävät minulle asioita (Rebecca Solnit) | Kirjavinkit

14.9.2019 — Miehet selittävät minulle asioita on hyvä, tiivis paketti ajatuksia herättävää luettavaa. Kaikkien miesten kannattaisi lukea tämä kirja, …

Arvosteltavana Rebecca Solnitin Miehet selittävät minulle asioita, tiukan feministinen esseekokoelma naisten asemasta.

Miehet selittävät minulle asioita – Rebecca Solnit

Tekijät: Solnit, Rebecca, kirjoittaja Kustantaja: S&S Ulkoasu: 191 sivua : kuvitettu ; 20 cm Julkaistu: 2019 ISBN: 9515248612 Kovakantinen.

Miehet selittävät minulle asioita – Rebecca Solnit – E-kirja

Miehet selittävät minulle asioita – Rebecca Solnit – E-kirja – Äänikirja – BookBeat

Miehet selittävät minulle asioita on kulttimaineeseen noussut teos, jonka nimiessee on synnyttänyt arkipuheessa viljellyn termin miesselittäminen, …

Miehet selittävät minulle asioita on kulttimaineeseen noussut teos, jonka nimiessee on synnyttänyt arkipuheessa viljellyn termin miesselittäminen, ”mansplaining”. Kokoelman avaavassa kirjoituksessa Solnit kuvaa viihdyttävästi ja terävästi, kuinka moninaisissa …

Rebecca Solnit – Akateeminen Kirjakauppa

Rebecca Solnit

MIEHET SELITTÄVÄT MINULLE ASIOITA. Tekijä: Rebecca Solnit; Pauliina Vanhatalo (suom.) Kustantaja: Kustantamo S&S (2019) Saatavuus: Tuote ei tilattavissa.

Rebecca Solnit

Miehet selittävät minulle asioita – Rebecca Solnit – E-kirja

Miehet selittävät minulle asioita – Rebecca Solnit – E-kirja – Elisa Kirja

Kokeile ilmaiseksi — Miehet selittävät minulle asioita on kulttimaineeseen noussut teos, jonka nimiessee on synnyttänyt arkipuheessa viljellyn termin …

Kokeile ilmaiseksi — Miehet selittävät minulle asioita on kulttimaineeseen noussut teos, jonka nimiessee on synnyttänyt arkipuheessa viljellyn termin miesselittäminen, ”mansplaining”. Kokoelman avaavassa kirjoituksessa Solnit kuvaa viihdyttävästi ja terävästi, kuinka moninaisissa tilanteissa ja huomaamattaan miehet vähättelevät naisen tietämystä ja toisaalta erehtyvät luulemaan liikoja omasta tietämyksestään. Solnit myös osoittaa, että vaikka arkipäivän miesselittäminen voi vaikuttaa harmittomalta, on naisten äänen vaientaminen aina vallankäyttöä, joka vaikuttaa väistämättä yhteiskuntaan ja sen tasa-arvoisuuteen.Muissa esseissä Solnit käsittelee muun muassa sukupuolittunutta väkivaltaa, Dominique Strauss-Kahnin tapausta, avioliittoa, Virginia Woolfia, sukupuolista häirintää, nimeämisen voimaa ja solidaarisuutta. Viiltävä, analyyttinen ja viihdyttävä kokoelma kuuluu jokaisen yhteiskunnasta ja vallasta kiinnostuneiden kirjahyllyyn.Kirjailija, historiantutkija ja aktivisti Rebecca Solnit (s. 1961) on kirjoittanut useita teoksia, jotka käsittelevät esimerkiksi feminismiä, historiaa ja sosiaalisia suhteita. Miehet selittävät minulle asioita on tuonut amerikkalaisen Solnitin laajemman yleisön tietoisuuteen.

Rebecca Solnit: Miehet selittävät minulle asioita – Lumiomena

Lumiomena – Kirjoja ja haaveilua: Rebecca Solnit: Miehet selittävät minulle asioita

26.8.2020 — Rebecca Solnit: Miehet selittävät minulle asioita. S&S 2019. Men Explaining Things to Me Suomentanut Pauliina Vanhatalo Kansi Anna Mattsson

Rebecca Solnit – Miehet selittävät minulle asioita – Kirja vieköön!

Kirja vieköön!: Rebecca Solnit – Miehet selittävät minulle asioita

20.7.2020 — olivat vähän vanhentuneita jo, ilmestyihän teos alunperin jo 2014. Rebecca Solnitin teos Miehet selittävät minulle asioita on vilahdellut usein …

Miehet selittävät minulle asioita – Rebecca Solnit, Teresa Ana …

Miehet selittävät minulle asioita – Rebecca Solnit, Teresa Ana Fernandez, kääntäjä Pauliina Vanhatalo – 9789515248619

Katso halvin hinta kirjalle Miehet selittävät minulle asioita, Rebecca Solnit, Teresa Ana Fernandez, kääntäjä Pauliina Vanhatalo, 9789515248619.

Katso halvin hinta kirjalle Miehet selittävät minulle asioita, Rebecca Solnit, Teresa Ana Fernandez, kääntäjä Pauliina Vanhatalo, 9789515248619. Vertaa hintoja ja osta kirja halvimmasta kirjakaupasta.

Keywords: miehet selittävät minulle asioita