Lumitapio motonet

Lumilapiot | Motonet Oy

Osta Motonetista esimerkiksi Fiskarsin vuodesta toiseen kestävä laatulapio, johon saat tuplatakuun vain meiltä! Jykevien täysmittaisten lapioiden lisäksi …

Lumenpudottimet ja lumentyöntimet | Motonet Oy

Motonetin valikoimasta löytyy lumentyönnin joka tuvan tarpeisiin ja budjettiin, kuten näppärästi rullaava lumentyönnin tai selkää säästävä kaarevavartinen …

Tuoteryhmä: Lumenpudottimet ja lumentyöntimet

Lumityökalut | Motonet Oy

Muista myös lumenpudottimet, jäänsulatusaineet sekä aurauskepit. Tutustu valikoimaan Motonet-tavaratalossa tai tilaa omasi verkkokaupasta! Tuotteet > Piha ja …

Tuoteryhmä: Lumityökalut

Lumenpudotus LumiTapio lumenpudotin – YouTube

Lumi-Matti lumenpudotin | Puuilo

Helppokäyttöinen kevyestä alumiinista valmistettu lumenpudotin. Alumiinista ja PVC muovista valmistetulla yhdistelmällä saat helposti ja kevyesti tyhjennettyä …

Helppokäyttöinen kevyestä alumiinista valmistettu lumenpudotin. Alumiinista ja PVC muovista valmistetulla yhdistelmällä saat helposti ja kevyesti tyhjennettyä lumet katolta ilman turhaa kiipeilyä.

Lumi-Matti lumenpudotin – Puuilo

Kuinka päästä kohteeseen Sorvarintie 12 paikassa Oulu kulkuvälineellä Bussi?

17.1.2023 — Paikasta Motonet, Oulu … Pipsa Maaninen Hair & Beauty · LumiTapio · Otto · Sopu Design · Siivouspalvelu Haaksiluoto · Tmi Oona Sammalnie …

Kuinka päästä kohteeseen Sorvarintie 12 paikassa Oulu …

Kuinka päästä kohteeseen Pipsa Maaninen Hair & Beauty paikassa Oulu kulkuvälineellä Bussi?

17.1.2023 — Paikasta Motonet, Oulu … Siivouspalvelu Haaksiluoto · LumiTapio · Sopu Design · Otto · Välivainio · Tmi Oona Sammalnie …

Kuinka päästä kohteeseen Pipsa Maaninen Hair & Beauty …

Kanget ja talikot | Karkkainen.com verkkokauppa

Lapiot sekä kolat – piha kuntoon kaikilla keleillä! Pihan kunnostaminen sekä siisteyden ylläpito on jatkuvaa puuhaa. Etenkin omakotitaloissa asuvat tietävät …

Lapiot sekä kolat – piha kuntoon kaikilla keleillä!

Pihan kunnostaminen sekä siisteyden ylläpito on jatkuvaa puuhaa. Etenkin omakotitaloissa asuvat tietävät sen, että ilman kunnollisia työkaluja pihanlaitto on lähes mahdotonta. Hankkimalla laadukkaat perustyökalut pihalle, voi mukavasti hoitaa niin pienet kuin suuremmatkin työt käden käänteessä. Kesällä käytössä on usein lapio, kun taas talvella kolan avulla piha pysyy siistinä.

Pihamaalla kuten myös pelloilla ja teillä tulee usein tilanteita, joissa suuremmilla työkonella ei ole käyttöä, vaan on tartuttava pienempiin, käsikäyttöisiin työkaluihin. Esimerkiksi lapio tai talikko on kasvimaan tekemisessä usein se tärkein työkalu, vaikka moottorikäyttöisiä maankääntäjiäkin on. Käsikäyttöisillä työkaluilla työn tarkkuus on kuitenkin ehdottomasti parhain!

Kärkkäiseltä löydät jokaiseen vuodenaikaan sopivia työkaluja pihalle. Tutut laatuvalmistajat, kuten Fiskars sekä Carmanin Tarmo-tuotteet ovat jokaisen kuluttajan saatavilla helposti ja nopeasti. Suomalaiseen lujaan laatuun voi luottaa niin pienissä maanrakennuspuuhissa kuin talvella lumen luomisessa!

Lapio käteen ja töihin!
Lapiot ovat lienee niitä ensimmäisiä työkaluja, joilla on tehty raskaitakin maansiirtotöitä. Nykyisin onneksi erilaiset maansiirtokoneet voivat työstää kaikki raskaimmat työt, mutta lapiota tarvitaan usein pienemmissä töissä. Pienen ojan kaivaminen tai sorakasan levittäminen onnistuu usein parhaiten lapion avulla.

Lapion malli ratkaisee, mihin työhön se sopii parhaiten; terävä kärkinen pistolapio tai puutarhalapio uppoaa helpommin maahan, mitä leveä kärkinen betonilapio tai kuuppalapio. Nämä jälkimmäiseksi mainitut lapiot soveltuvat hyvin myös lumen tai irtonaisen aineen lapiointiin. Tasaisella, leveällä lapion kärjellä työskentely on tehokkaampaa pehmeän materiaalin kanssa, mitä pistolapiolla.

Pistolapio tai puutarhalapio sopii erinomaisesti juuri ojien kaivamiseen tai puutarhan rakentamiseen. Pistolapion vahva kärki pystyy iskeytymään kovaankin maahan voimalla, joten maanpinnan rikkominen sillä on vaivatonta.

Olipa lunta metri tai sula ja pehmeä maa, lapion käyttö on yleistä pihan kunnossapidossa. Laadukkaat lapiot tekevät työskentelystä mielekästä kaikilla keleillä.

Kola pelastaa lumen keskellä
Talvella piha saattaa peittyä jo muutamassa tunnissa paksuun lumikerrokseen. Omakotitaloissa asuvat tietävät sen, kuinka pihan talvinen kunnossapito vaatii töitä; aina ei voi odottaa, että tuttu urakoitsija käy puhdistamassa pihan lumituiskun jälkeen. Usein on itse tartuttava kolan aisaan ja aloitettava lumen kolaaminen.

Lumikolat sekä lumentyöntimet ovat tekevät lumitöistä helppoja. Niiden avulla pihan tukkiutuneet kulkuväylät saadaan mukavasti taas käyttökuntoon. Lumentyönnin on myös hyvä apuri siistien pihanlaitojen tekemiseen, sillä sen avulla lunta on kevyt nostella kinosten päälle.

Kärkkäiseltä löydät lapiot, lumikolat ja muut pihan työkalut mukavan edulliseen hintaan – pidetään pihat siistinä!

Kanget ja talikot | Karkkainen.com verkkokauppa

Mökkiaura – Keksinnöt

LumiTapio:n Mökkiauran kiinnitys on helppoa, suoraan henkilöauton vetokoukkuun ja vetoraksiin. Terän pituus 2,2 m ‚paino 20 kg. Auraa 2m leveästi.

Keywords: lumitapio motonet