Laavu teltta motonet

Woodlander laavuteltta | Motonet Oy

Teltta sisältää hyttyssuojan. Tummanvihreä väri sulautuu hyvin maastoon. • Henkilömäärä: 4 • Koko: 220 cm x 185 cm • Korkeus: 130 cm/70 cm

Neljän hengen Woodlander-laavuteltta on oiva majoitus- ja leiriytymisratkaisu metsästäjille ja kalastajille niin keskellä metsää kuin meren rannalla!…

Teltat | Motonet Oy

Motonetista kattava valikoima telttoja erilaisiin majoitustarpeisiin. Lähdet sitten festareille tai etsit majaa lasten leikkeihin pihamaalle.

Majoitteet retkeilyyn ja vaelluksille – Varusteleka.fi

Leiriytymisvarusteet Laavut ja telttakankaat ▷ Teltat … Jos tykkäät kulkea kevyesti, niin riippumatto, teltta- tai laavukangas tai plash palatka sopi …

Meiltä löydät retkeilytyyliisi soveltuvat majoitteet viikonloppuretkille sekä pidemmälle rymyreissuille.

Mitäs mieltä arvon raati: Kävisikö Motonetin single teltta …

Mitäs mieltä arvon raati: Kävisikö Motonetin single teltta elokuun alun … vai onko suosiolla ajeltava tuonne laavun läheiselle parkkialueelle?

Mitäs mieltä arvon raati: Kävisikö Motonetin single teltta …

Mitäs mieltä arvon raati: Kävisikö Motonetin single teltta elokuun alun Tunturilapin … Hiihto sujui tosi hyvin, hiidettiin Jaarikanmaan laavun tuntumaan.

Maailman paras laavu – tee se itse kahdenkympin tarpeista

Maailman paras laavu – tee se itse kahdenkympin tarpeista – Retkipaikka

19.4.2016 — Laavun rakenne nyt on kovin yksinkertainen ylipäätäänkin, kuin pitkittäin halkaistun harjateltan puolikas. Yksi sivu on kokonaan auki.

Motonet Erä & outdoor -kuvasto 2018 by Motonet Oy – Issuu

1.6.2018 — Read Motonet Erä & outdoor -kuvasto 2018 by Motonet Oy on Issuu and … teltassa tai leudoilla talvikeleillä erämaamökissä tai laavussa.

Read Motonet Erä & outdoor -kuvasto 2018 by Motonet Oy on Issuu and browse thousands of other publications on our platform. Start here!

Keywords: laavu teltta motonet, motonet laavuteltta