Hiihtoasu miehet

Miesten hiihtovaatteet – Äkäslompolo SportShop

Miesten hiihtovaatteet löytyvät tästä kategoriasta. Hiihtäminen on mukava harrastus, kun vaatetus on … Halti Nietos Miesten Hiihtoasu. 179,00 € 149,00 €.

Miesten hiihtovaatteet löytyvät tästä kategoriasta. Hiihtäminen on mukava harrastus, kun vaatetus on hengittävää, joustavaa ja tarpeeksi lämmittävää.

Laadukkaat hiihtovaatteet miehille netistä – Suksistudio

Miesten hiihtovaatteet · Löffler Warm Up Tight miesten hiihtohousu haalarimallisella yläosalla · Swix Blizzard Anorak miesten anorakkimallinen takki · Swix …

Miesten hiihtovaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Hiihtoasut netistä Miesten hiihtoasut on helppo tilata netistä. Perinteisillä kirjainkokomerkinnöillä varustetuissa hiihtoasuissa löytyy kaiken kokoisille …

Mukavat hiihtovaatteet miehille
Hiihtovarusteiden ollessa kunnossa, on hiihtäminen mielekästä ja palkitsevaa. Hiihtovarusteisiin ei lukeudu pelkästään välineet, vaan myös hyvillä hiihtovaatteilla on suuri merkitys onnistuneeseen hiihtolenkkiin.

Hiihtovaatteet kannattaakin uusia aika-ajoin, sillä nuhjaantuneet ja likaiset hiihtoasut menettävät parhaimmat tekniset ominaisuutensa eivätkä toimi halutulla tavalla. Tekniset urheiluvaatteet sopivat niin kuntohiihtoon, kuin myös kevyemmille hiihtolenkeille.

Hiihtohousut miehelle
Hiihtohousut ovat merkittävässä osassa mukavaa hiihtopukeutumista. Housujen tulee olla sopivan tyköistuvat, mutta liikkumiseen täytyy löytyä tarpeeksi tilaa. Joustavasta materiaalista valmistetut hiihtohousut saavat tuntua napakalta päällä, mutta eivät saa puristaa häiritsevästi. Monet miesten hiihtohousut ovat henkselikiinnityksellä.

Hiihtohousujen tärkeä ominaisuus on materiaalin tuulenpitävyys mutta myös sopiva hengittävyys. Laadukkaat miesten hiihtohousut päästävät kosteuden sekä liiallisen lämmön haihtumaan kankaan kautta, mutta pitävät tuulen sekä lämmittävät hiihtäjää. Etenkin hiihtohousujen etupuolen tuulenpitävyys on tärkeä, sillä vauhdikkaana lajina hiihtäminen aiheuttaa jo itsessään tuulen vastusta hiihtäjälle ja varsinkin pakkasella se lisää kylmyyden tunnetta.

Kovemmilla pakkasilla tai hitaille hiihtolenkeille hiihtohousujen alle on hyvä laittaa jokin lämmittävä urheilukerrasto. Urheilualusvaatteet auttavat lämmön- sekä kosteudensäätelyssä myös hiihtolenkillä. Kylmillä ilmoilla on myös hyvä ottaa toppavaatetta hiihtovaatteiden päälle mukaan, jotta taukojen aikana ei palelluta itseään.

Miesten hiihtotakit
Hiihtotakki on yleensä samaa materiaalia, mitä hiihtohousut. Hiihtotakin tärkein tehtävä on pitää hiihtäjä lämpimänä ja ihon kuivana. Hiihtotakissa on tehokkaasti tuulettuvat materiaalit selän puolella, jotka auttavat kosteuden ja lämmön säätelyssä hiihdon aikana. Hiihtotakit ovat ohkaisia ja miellyttäviä päällä, sillä liian paksulla hiihtotakilla tulee herkästi liian kuuma.

Miesten hiihtotakit ovat kapealinjaisia, jotta tuulen vastus hiihtäessä olisi mahdollisimman vähäinen. Kevyesti vartaloa myötäilevä takki on varustettu korotetulla kauluksella, jotta viima ei pääse hiihtäjän kaulalle kaula-aukosta. Myös hihat ja helma ovat reilun mittaisia, joten ne antavat lämpöä sekä riittävää joustovaraa hiihtäessä.

Hiihtoasut netistä
Miesten hiihtoasut on helppo tilata netistä. Perinteisillä kirjainkokomerkinnöillä varustetuissa hiihtoasuissa löytyy kaiken kokoisille miehille sopivat hiihtovaatteet. Hiihtovaatteissa ei kannata arvioida omaa kokoa liian pieneksi, sillä hiihtovaatteisiin tulee jäädä sopivaa joustovaraa liikkumiseen.

Hankkimalla miesten hiihtovaatteet netistä edullisesti Kärkkäisen verkkokaupasta voit säästää sekä aikaa että rahaa. Laadukkaat miesten hiihtovaatteet tuovat lämpöä ja mukavuutta hiihtämiseen eikä ladulla tarvitse palella kovimmassakaan pakkasessa.

Maastohiihtovaatteet – Stadium.fi

Osta maastohiihtovaatteet netistä! Meiltä löydät naisten, miesten ja lasten teknisiä vaatteita, jotka sopivat sekä harjoitteluun että kilpailuun.

Hiihtovaatteet netistä | Haijaa.fi verkkokauppa

Swix Dynamic pants M navy – Miesten hiihtotakit ja housut – ZZZ0008652 – 1 … RUKKA TALSOILA JR – Lasten hiihtoasut – ZZZ0007697 – 1. Ale -47%.

Miesten hiihtovaatteet | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Miesten hiihtovaatteet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Miesten hiihtovaatteet –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Miesten maastohiihtovaatteet | Halti – Halti verkkokauppa

Miesten maastohiihtovaatteet | Halti– Halti verkkokauppa

Valitse kovasykkeiseen urheiluun ohuempi hiihtoasu ja lisää lämpimiä kerroksia alle tarvittaessa. Hiihtoasun toiminnan varmistaa aktiviteetin mukaan valittu …

Haltin mallistosta miesten maastohiihtovaatteet hiihtolenkeille. Meiltä löydät tuulelta suojaavat ja hengittävät takit ja housut. Tilaa helposti verkosta.

Miesten hiihtoasut | Suksisavotta

Olet täällä: Etusivu ». Tekstiilit ». Miesten vaatteet ». Miesten hiihtoasut. Miesten hiihtoasut. Suodata tuotteita. Koko.

Miesten hiihtoasut

Hiihtovaatteet miehille ja naisille – Scandinavian Outdoor

Hiihtovaatteet miehille ja naisille | Scandinavian Outdoor

Hiihtoasut. Hiihtoasuissa on useimmiten tuulenpitävä etupaneeli ja takaosassa joustavaa, hyvin hengittävää ja ilmaa läpäisevää kangasta. Hiihtoasut toimivat …

Laajasta hiihtovaatteiden valikoimastamme löydät laadukkaat ja kestävät tuotteet mm. Haltilta, Rukkalta ja Salomonilta.

Keywords: hiihtoasu miehet, hiihtopuku miehet, hiihtoliivi miehet