Essi sainio mies

Yhtenä päivänä Essi Sainio ei enää päässyt maasta ylös

6.1.2023 — Essi Sainio on suomalaisen naisfutiksen suurpelaaja, jonka mieli ja keho hajosivat palasiksi.

Essi Sainio kyseenalaisti jalkapallouransa, kun hänen …

Essi Sainio kyseenalaisti jalkapallouransa, kun hänen polvestaan hajosi lähes kaikki mahdollinen – “Apu oli siinä, että irrottauduin urheilijaminästä”

28.6.2022 — Essi Sainio ja Riku Riski – HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist … Essi Sainio ja HJK Naiset Riku Riski ja HJK Miehet.

Tammikuussa sattunut vakava polvivamma sai jalkapalloilija Essi Sainion pohtimaan omaa identiteettiään ja uransa jatkoa. 34-vuotias keskikenttäpelaaja tavoittelee yhä paikkaa maajoukkueessa. Unelmana on paluu EM-kisoihin 13 vuoden tauon jälkeen.

HJK-kapteeni Essi Sainio päättää uransa – MTV Uutiset

HJK-kapteeni Essi Sainio päättää uransa – “Olo on helpottunut” – MTVuutiset.fi

Niin, oli tossa vähän aikaa sitte futis leirillä, siel oli yks essi sainio, siis nuorten … Mies ainakin jaksaa valittaa kaikesta, tällä kertaa sakoista.

HJK:n naisten jalkapallojoukkueen kapteeni Essi Sainio päättää 20-vuotisen pelaajauransa tähän kauteen. HJK:n lisäksi Sainio on pelannut muun muassa Saksassa Turbine Potsdamissa ja Freiburgissa sekä Ruotsissa AIK:ssa.

Essi Sainio ja Helmarien EM-kisat – ”Kyyneleet valuivat”

Iltalehti

Jalkapalloilija Essi Sainio: ”ADHD voi olla myös rikkaus”

Jalkapalloilija Essi Sainio: ”ADHD voi olla myös rikkaus” | Kauneus ja Terveys

Jalkapalloilija Essi Sainio sairastui syömishäiriöön. Hänellä on myös diagnosoitu ADHD.

Essi Sainio lopettaa pelaajauransa – Helsinki – HJK.fi

Essi Sainio lopettaa pelaajauransa – HJK Helsinki

Essi Sainion & Riku Riskin Näkökulma: “Tuettehan meitä …

Essi Sainion & Riku Riskin Näkökulma: “Tuettehan meitä sellaisina kuin olemme?” – HJK Helsinki

Essi sainio – – Suomi24 Keskustelut

Essi sainio – – Suomi24 Keskustelut

Niin, oli tossa vähän aikaa sitte futis leirillä, siel oli yks essi sainio, siis nuorten maajoukkueest. niin, se oli ihan sika kiva. haluisinlähettää si…

Sairaalaan mennessä Essi Sainio painoi enää 38 kiloa

Sairaalaan mennessä Essi Sainio painoi enää 38 kiloa – Terapia, kuluttavasta parisuhteesta irtautuminen ja paluu Saksasta Suomeen auttoivat HJK:n tähtipelaajaa selättämään anoreksian ja masennuksen – Urheilu | HS.fi

Jalkapalloilija Essi Sainion voimat ehtyivät syksyllä 2012 Suomen maajoukkueen ottelun jälkeen. Diagnoosi oli masennus ja anoreksia nervosa. Lopuksi hän söi pelkkää selleriä ja rahkaa 100 grammaa kumpaakin päivässä – ja painoi 38 kiloa. ”Toiveeni on, että ihmiset eivät lue tätä juttua Essi Sainiosta, joka on käynyt asioita läpi, vaan lukisivat tämän niin, että näin voi käydä kenelle vain.”

Keywords: essi sainio mies