Biltema ulosvetäjä

Ulosvetäjät – Biltema.fi

Valikoimastamme löydät useita erilaisia ulosvetäjiä kuten laakerien ulosvetäjä, pallonivelen ulosvetäjä sekä vaarnapultin ulosvetäjä.

Ulosvedin, 0 – 100 mm – Biltema.fi

2-vartinen ulosvetäjä, jonka varret kääntyvät sisä- tai ulkopuolista otetta varten.

Ulosvedin, 3-vartinen, 100/180 mm – Biltema.fi

3-vartinen ulosvetäjä, jonka varret kääntyvät sisä- tai ulkopuolista otetta varten. Varsia voi siirtää vetotangolla. Kynnet ovat pitkät ja niissä on suuri vastinpinta, mikä vähentää työkappaleen vaurioitumisriskiä. Koska varret ovat aina yhdensuuntaiset avautumasyvyys voidaan hyödyntää kokonaan suuremmillakin halkaisijoilla. Heijaustaottua terästä. 

Hihnapyörien ulosvetäjä – Biltema.fi

Työkalu hihnapyörien ja tärinänvaimentimien irrottamiseksi. Sisäinen laakeri helpottaa työtä ja lisää turvallisuutta. Vahvistettu ulosvetolevy, 12 erikokoista pulttia ja 9 kierteillä varustettua sovitinta, jotka sopivat useimpiin moottoreihin. Toimitetaan muovilaatikossa, jossa on kätevä kahva.

Ulosvedin – Biltema.fi

Ulosvedin

Pyöränlaakerit ulosvedin – Biltema.fi

Pyöränlaakerit ulosvedin

Pyyhkijän varren ulosvedin, yleismalli – Biltema.fi

Helpottaa pyyhkijän varsien irrottamista useimmissa malleissa.  Varsien säätö 16-32 mm.  Metallia, puristusholkki messinkiä.

Irrotustyökalut – Biltema.fi

Lähellä muita koneenosia sijaitsevien laakerien ja laakeriratojen irrottamiseen, kun tavalliset ulosvetimet eivät mahdu. Käytetään yhdessä.

Vaarnapultin ulosvetäjä, 4 osaa – Biltema.fi

Viallisten, ruostuneiden ja katkenneiden pulttien irrotukseen.  Ulkopuolinen 21 mm:n kuusikulmakiinnitys.  Mitat (Ø x pituus): 6 x 60 mm, 8 x 60 mm, 10 x 70 mm, 12 x 70 mm.  CrV-terästä. 

Keywords: biltema ulosvetäjä, ulosvetäjä biltema, biltema magneeton ulosvetäjä, magneeton ulosvetäjä biltema