Biltema uimapatja

Vesilelut ja uimalelut – Biltema.fi

Uimapatjalla voi loikoilla leppoisasti auringossa laineiden keinuttaessa. Puhallettava uimavene on suosittu uimalelu, jolla voi soutaa pitkin uimarantaa.

Uiminen ja vedessä leikkiminen ovat useiden lapsien ja aikuisten kesän kohokohtia! Meiltälöydät laajan valikoiman erilaisia hauskoja vesileluja, joilla saat kaiken irti kesäpäivistä.

Ilmapatja Basic – Biltema.fi

Läpinäkyvä. Saatavana eri värejä. Mitat: 169 x 52 cm.

Ilmapatja Basic

Ilmapatja, 183 cm – Biltema.fi

Aurinkoisina päivinä ei ole juuri ihanampaa kuin lipua ilmapatjalla …

Ilmapatja, 183 cm

Kelluva riippumatto, 155 cm – Biltema.fi

Ilmapatja on helppo täyttää ilmalla. Puhalla suulla tai käytä leveällä …

Kelluva riippumatto, 155 cm

Ilmatäytteiset varavuoteet – Ilmapatjat – Biltema

Ilmapatjat – Biltema.fi

Ilmapatjat sopivat sekä retkeilyyn että vierasvuoteeksi kotiin tai mökille. Tutustu Bilteman valikoimiin tavarataloissa ja verkkokaupassa.

Ilmapatja Surf – Biltema.fi

Aurinkoisina päivinä ei ole juuri ihanampaa asiaa kuin lipuminen ilmapatjalla …

Aurinkoisina päivinä ei ole juuri ihanampaa asiaa kuin lipuminen ilmapatjalla uima-altaassa tai uimarannan vedessä. Tällä coolilla kananpoika-aiheisella uimapatjalla voit tehdä juuri sitä, etkä todennäköisesti halua luopua siitä koskaan. Helppo täyttää Ilmapatja on helppo täyttää. Puhalla se täyteen tai käytä pumppua ja leveää suutinta (ei sisälly). Ilman poistaminen kelluntalelusta edellyttää, että turvaventtiili vedetään ulos ja painetaan sisään. Tämä vähentää riskiä siitä, että patja tyhjenee ilmasta vahingossa. Kaksi kädensijaa Patjan päällä on kaksi kädensijaa. Lapsi voi pitää niistä kiinni, ettei hän putoa, vaikka vesi aaltoilisi.   Tärkeää Pidä lapsia silmällä koko ajan. Vesilelun vahingoittumisen välttämiseksi sitä ei saa jättää suoraan auringonvaloon eikä altistaa korkeille lämpötiloille. VAROITUS!  Ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille.

Ilmapumppu – Biltema.fi

Kaksitoiminen pumppu täyttää ilmapatjat nopeasti. Toimii myös apuvälineenä grillattaessa.

Kaksitoiminen ilmapumppu – Biltema.fi

Pumppaa suuria ilmamääriä alhaisella paineella. 4 erilaista suutinta. Pumppaa sekä ylös- että alas-liikkeellä. Kapasiteetti: n.

Kaksitoiminen ilmapumppu

Kesä- ja vesilelut | Motonet Oy

Valikoimassa on värikkäitä rantapalloja, hauskoja uimaleluhahmoja, uimapatjoja, uimarenkaita käsikellukkeita ja rantapalloja.

Tuoteryhmä: Kesä- ja vesilelut

Keywords: biltema uimapatja, vesijuoksuvyö biltema, uimapatja biltema