Biltema treenipenkki

Treenipenkki – Biltema.fi

Bilteman edullisesta ja laadukkaasta valikoimasta löydät kaikkea tehokkaaseen voimatreeniin kotona ja hyvällä säällä vaikka ulkona!

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Silloin treenipenkki on viisas valinta, sillä se helpottaa näppärästi monien tulevien treeniliikkeittesi suorittamista. Treeniä koko keholle Treenipenkkiä voi käyttää monella tavalla. Ensimmäinen käyttötarkoitus on tietenkin penkkipunnerrus, mutta penkissä voi suorittaa myös erilaisia selkä- ja vatsalihasliikkeitä ja treenata käsi- ja olkavarsia sekä pakaroita, jalkoja ja reisiä. Osaan treeniliikkeistä tarvitset vain oman kehosi, mutta paljon on myös liikkeitä, joita varten välineistöä on täydennettävä esimerkiksi levytangolla, levypainoilla sekä käsipainoilla. Niitä saat meiltä lisätarvikkeita.  Säädettävä selkänoja Treenipenkissä on taittuva selkänoja. Sen ansiosta voit säätää penkkiä helposti kunkin liikkeen mukaan. (Selkänojan paksuus on 4 cm, pehmuste 2,9 cm mukaan lukien). Treenipenkki soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Voimaharjoittelu – Biltema.fi

Useampia tuotteita. Treenipenkki. 119,-. Treenipenkki. 14-967. Käsipainosarja 13,8 kg. 5990. Käsipainosarja 13,8 kg. 14-7710. Käsipaino, 10,8 kg. 1990 …

Voimaharjoittelu auttaa voimaan hyvin monella eri tavalla: se antaa energiaa ja nukut paremmin, ja lisäksi lihaksesi kasvavat ja saat voimaa. Bilteman edullisesta ja laadukkaasta valikoimasta löydät kaikkea tehokkaaseen treeniin!

Voimaharjoittelutanko – Biltema.fi

alk. 490. Levypaino. Useampia tuotteita. Treenipenkki. 119,- …

Monipuolinen treeniväline, joka muuttaa oviaukon kuntosaliksi. Treeniä koko keholle Voimaharjoittelutanko mahdollistaa koko kehon treenaamisen tehokkaalla tavalla. Se perustuu vain oman kehonpainon käyttämiseen vastustuksena ja mahdollistaa hauis- ja ojentajalihasten, rinta-, selkä- ja hartialihasten sekä vatsalihasten treenaamisen. Oman kehon nostaminen on raskasta ja vaatii paljon lihastyötä. Tämän vuoksi treeni lisää lihasvoimaa nopeasti. Helppo asentaa Leuanvetotanko on erittäin helppo asentaa, sillä se ei vaadi työkaluja eikä poraamista. Poikkitanko ripustetaan oven yläkarmin reunaan ja suora tanko jännitetään vaakasuoraan kamanapuiden väliin. Jos käytät tankoa oven alakarmissa, suoran tangon tulee olla kiinni ovenkarmissa ja samansuuntaisten kahvojen osoittaa ylöspäin. Lattiatreeneihin Treenitankoa voi käyttää myös lattialla tehtäviin harjoituksiin, kuten vatsarutistuksiin, dippeihin ja punnerruksiin. Silloin tanko asetetaan joko ovenkarmin alaosaan tai vapaasti lattialle. Huomaa Voimaharjoittelutankoa saa käyttää vain puukarmeissa, ei muovista valmistetuissa karmeissa. Kokeile ensin varovasti, että tanko pysyy paikallaan eikä varmasti irtoa. Älä keinu tai tee voimakkaita liikkeitä, kun käytät tankoa. Ota treenitanko pois, kun et käytä sitä.

Iskunvaimentimen kiinnike 41-325, 2 kpl – Biltema.fi

Treenipenkki. 119,-. Treenipenkki. 14-967. Käsipainosarja 13,8 kg … Tietoa Biltemasta · Tavaratalot ja aukioloajat · Osta & Nouda Drive In · Uutiskirje …

Toimitetaan pareittain. Oikealle ja vasemmalle puolelle.

Ovenpönkkä – Biltema.fi

Magneettinen ovivaste ulko-oviin, varastoihin ym. Mukana ruuvit ja tulpat.

Säädettävä sormienvahvistaja – Biltema.fi

Joudutko kuntouttamaan kättäsi ja rannettasi, tai haluatko lisätä otteesi pitävyyttä treeneissä tai työssä? Silloin sormienvahvistaja on juuri oikea väline sinulle.  Helppokäyttöinen Harjoittelu sormienvahvistajalla on helppoa. Ota vahvistaja käteesi ja purista sen varret yhteen. Anna sen jälkeen vahvistajan avautua ja purista se jälleen kiinni. Toista niin monta kertaa kuin jaksat, tai seuraa sarjoiksi jaettua harjoitusohjelmaa. Säädettävä vastus Sormienvahvistajassa on säädettävä vastus. Vastusta säädetään kiekkoa kääntämällä portaattomasti välillä 10–40 kg. Sen ansiosta sormienvahvistaja sopii kaikentasoisille käyttäjille. Mukavaotteiset varret Sormienvahvistajassa on mukavaotteiset varret, jotka soveltuvat kaikenkokoisille käsille. Varsien otealueilla on miellyttävä ja luistamaton kumipinnoite. Helppo ottaa mukaan Sormienvahvistaja vie kassissa vähän tilaa, ja siksi se kulkee näppärästi mukana niin matkalle kuin töihinkin. Silloin voit treenata käsiäsi missä ikinä oletkin.

Vetoura, 2 kpl – Biltema.fi

Vetoura, 2 kpl

Vetoura, 2 kpl – Biltema.fi

AISI 316. 119 x 22,8 x 22,6 mm. Aukko: 18 mm, c/c 48 mm + 48 mm (kolme aukkoa), pultin aukko 6 mm.

Käsipainosarja 13,8 kg – Biltema.fi

Suunnitteletko voimaharjoittelun aloittamista tai haluatko rakentaa kuntosalin? Silloin on hyvä lähteä liikkeelle käsipainoista. Treeniä koko keholle Käsipainojen käyttö on tehokasta, kun haluat rakentaa voimaa ja lihaksia. Treeni on monipuolista ja sitä voi käyttää useimpien lihasryhmien harjoitteluun. Voit treenata esim. hauislihaksia, tehdä penkkipunnerruksia, ojentajapunnerruksia, pystypunnerruksia, vatsalihasrutistuksia, soutuharjoituksia ja kehittää hartialihaksia. Käsipainot sopivat myös lämmittelyyn ja kuntouttavaan harjoitteluun. Säädettävä treenipaino Rakennettavan käsipainosarjan mukana toimitetaan kaksi kromattua käsipainotankoa kuvioidulla otepinnalla, kaksitoista kestävää painolevyä ja neljä tähtilukkoa. Niiden avulla voit rakentaa turvakäsipainot juuri sinulle tai tehtävään harjoitukseen sopivalla painolla. Helppo ottaa mukaan Käsipainosarja on pakattu kätevään laukkuun. Siksi se on helppo ottaa mukaan myös matkalle. Voit siis jatkaa treenausta hotellihuoneessa ja kesämökillä. Sarja soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Mutkatanko – Biltema.fi

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Sinne kannattaa varmasti hankkia välineeksi myös mutkatanko. Hauisten ja ojentajien harjoittaminen Mutkatankoa käytetään hauis- ja ojentajalihasten treenaamiseen. Mutkatangon taivutukset tarjoavat useita otemahdollisuuksia ja säästävät myös ranteita treenien aikana.  Säädä painoja itse Mutkatanko on kromattu, ja sen uritetuista kädensijoista saa hyvän otteen. Mukana kaksi tähtilukkoa. Levypainot myydään erikseen, mutta kun ne on ostettu, voit tehdä tangosta juuri niin painavan kuin sinä tai harjoituksesi vaatii. Mutkatankoa voi käyttää myös treenipenkin kanssa. Mutkatanko soveltuu kaikentasoisille käyttäjille.

Keywords: biltema treenipenkki, painonnostopenkki biltema