Biltema spraymaali

Monipuoliset spraymaalit – Biltema.fi

Spraymaali on kätevä ja nopeasti kuivuva vaihtoehto pieniin maalaustöihin. Löydät meiltä laajan valikoiman eri värivaihtoehtoja erilaisiin …

Spraymaali on kätevä ja nopeasti kuivuva vaihtoehto pieniin maalaustöihin. Löydät meiltä laajan valikoiman eri värivaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin edullisesti!

Spraymaali, kiiltävä – Biltema.fi

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa.

Soveltuu useimpien materiaalien ruiskumaalaukseen sisällä ja ulkona. Korkealaatuinen NC-komponenttilakka. Soveltuu harrastus/käsityöt useimmille pinnoille. Vältä maalaamissa auringonpaisteessa. HUOM! EI kestä bensiiniä. Parhaan tuloksen varmistamiseksi suositellaan pohjamaalausta. Vain Bilteman ruiskutettavaa pohjamaalia saa käyttää yhdessä askartelumaalien kanssa. Käyttöohje: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Puutteellinen ilmanvaihto voi johtaa räjähdysherkkien yhdistelmien muodostumiseen. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN:Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Hävitä sisältö/pakkaus kansallisten määräysten mukaisesti. Sisältää: Asetoni, n-butyyliasetaatti.VOC max: 840 g VOC/L. VOC-raja: 840 g VOC/L Puhdista pinta huolellisesti. Hio märkähiomapaperilla. Ravista hyvin ennen käyttämistä. Tölkki on säilytettävä noin 20 asteen lämpötilassa. Ruiskutusetäisyys n. 25 cm. Ruiskuta useita ohuita kerroksia. Tarvittaessa käännä suuttimen etummaista (keltaista) osaa, jotta voit levittää pystysuoria kerroksia. Odota 2–3 minuuttia kerrosten välillä. Käyttämisen jälkeen käännä tölkki ylösalaisin ja puhalla venttiili puhtaaksi.

Spraymaali, puolikiiltävä – Biltema.fi

Soveltuu useimpien materiaalien ruiskumaalaukseen sisällä ja ulkona.

Soveltuu useimpien materiaalien ruiskumaalaukseen sisällä ja ulkona. Korkealaatuinen NC-komponenttilakka. Soveltuu harrastus/käsityöt useimmille pinnoille. Vältä maalaamissa auringonpaisteessa. HUOM! EI kestä bensiiniä. Parhaan tuloksen varmistamiseksi suositellaan pohjamaalausta. Vain Bilteman ruiskutettavaa pohjamaalia saa käyttää yhdessä askartelumaalien kanssa. Käyttöohje: Puhdista pinta huolellisesti. Hio märkähiomapaperilla. Ravista hyvin ennen käyttämistä. Tölkki on säilytettävä noin 20 asteen lämpötilassa. Ruiskutusetäisyys n. 25 cm. Ruiskuta useita ohuita kerroksia. Tarvittaessa käännä suuttimen etummaista (keltaista) osaa, jotta voit levittää pystysuoria kerroksia. Odota 2–3 minuuttia kerrosten välillä. Käyttämisen jälkeen käännä tölkki ylösalaisin ja puhalla venttiili puhtaaksi.

Spraymaali, pohjamaali – Biltema.fi

Soveltuu useimpien materiaalien ruiskumaalaukseen sisällä ja ulkona.

Soveltuu useimpien materiaalien ruiskumaalaukseen sisällä ja ulkona. Korkealaatuinen NC-komponenttilakka. Soveltuu harrastus/käsityöt useimmille pinnoille. Vältä maalaamissa auringonpaisteessa. HUOM! EI kestä bensiiniä. Parhaan tuloksen varmistamiseksi suositellaan pohjamaalausta. Vain Bilteman ruiskutettavaa pohjamaalia saa käyttää yhdessä askartelumaalien kanssa. Käyttöohje: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Puutteellinen ilmanvaihto voi johtaa räjähdysherkkien yhdistelmien muodostumiseen. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Lue merkinnät ennen käyttöä. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Hävitä sisältö/pakkaus kansallisten määräysten mukaisesti. Sisältää: asetoni, butyyliasetaatti, etyyliasetaatti Puhdista pinta huolellisesti. Hio märkähiomapaperilla. Ravista hyvin ennen käyttämistä. Tölkki on säilytettävä noin 20 asteen lämpötilassa. Ruiskutusetäisyys n. 25 cm. Ruiskuta useita ohuita kerroksia. Tarvittaessa käännä suuttimen etummaista (keltaista) osaa, jotta voit levittää pystysuoria kerroksia. Odota 2–3 minuuttia kerrosten välillä. Käyttämisen jälkeen käännä tölkki ylösalaisin ja puhalla venttiili puhtaaksi.

Askartelumaali H20 – Biltema.fi

Vesiohenteinen spraymaali lähes kaikille pinnoille sisällä ja ulkona.

Askartelumaali H20

Spraymaali karmeille ja listoille, 400 ml – Biltema.fi

Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen.

Hyvin peittävä akryyliväri lattialistojen ja ovi- ja ikkunapuitteiden kunnostusmaalaukseen. Käyttöohje: Pinnan tulee olla kuiva ja puhdas. Peitä viereiset pinnat. Ravista pulloa vähintään 3 min. Suihkuta maali 25 cm etäisyydeltä. Levitä useita ohuita kerroksia. Käytön jälkeen: suihkuta tölkki ylösalaisin suuttimen puhdistamiseksi. HUOM! Säilytettävä lasten ulottumattomissa. HUOM! Käytä suojanaamaria. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. Sisältää maleiinianhydridi. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Älä hengitä höyryä suihketta. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/ 122 °F lämpötiloille. Hävitä sisältö/pakkaus kansallisten määräysten mukaisesti. Sisältää: asetoni, n-butyyliasetaatti, butanoni, Butan-2-oli.VOC max: 606 g/l. Raja-arvo VOC :

Spraymaali, metallinhohto – Biltema.fi

Vältä maalaamissa auringonpaisteessa. HUOM! EI kestä bensiiniä. Parhaan tuloksen …

Soveltuu useimpien materiaalien ruiskumaalaukseen sisällä ja ulkona. Korkealaatuinen NC-komponenttilakka. Soveltuu harrastus/käsityöt useimmille pinnoille. Vältä maalaamissa auringonpaisteessa. HUOM! EI kestä bensiiniä. Parhaan tuloksen varmistamiseksi suositellaan pohjamaalausta. Vain Bilteman ruiskutettavaa pohjamaalia saa käyttää yhdessä spraymaalien kanssa. Käyttöohje: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. Älä hengitä sumua/höyryä/ suihketta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja varmista vaivaton hengitys. Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin, jos ilmenee pahoinvointia. Suojaa auringonvalolta. Sisältää: asetoni, etyyliasetaatti, n-butyyliasetaatti, 2-metoksi-1-metyylietyyliasetaatti VOC max:634 g VOC/L. VOC-raja: 840 g VOC/L Puhdista pinta huolellisesti. Hio märkähiomapaperilla. Ravista hyvin ennen käyttämistä. Tölkki on säilytettävä noin 20 asteen lämpötilassa. Ruiskutusetäisyys n. 25 cm. Ruiskuta useita ohuita kerroksia. Tarvittaessa käännä suuttimen etummaista (keltaista) osaa, jotta voit levittää pystysuoria kerroksia. Odota 2–3 minuuttia kerrosten välillä. Käyttämisen jälkeen käännä tölkki ylösalaisin ja puhalla venttiili puhtaaksi.

Spraymaali, kuita – Biltema.fi

Spraymaali, kuita · Korkealaatuinen NC-komponenttilakka. · Soveltuu harrastus/ …

Soveltuu useimpien materiaalien ruiskumaalaukseen sisällä ja ulkona. Korkealaatuinen NC-komponenttilakka. Soveltuu harrastus/käsityöt useimmille pinnoille. Vältä maalaamissa auringonpaisteessa. HUOM! EI kestä bensiiniä. Parhaan tuloksen varmistamiseksi suositellaan pohjamaalausta. Vain Bilteman ruiskutettavaa pohjamaalia saa käyttää yhdessä spraymaalien kanssa. Käyttöohje: Puhdista pinta huolellisesti. Hio märkähiomapaperilla. Ravista hyvin ennen käyttämistä. Tölkki on säilytettävä noin 20 asteen lämpötilassa. Ruiskutusetäisyys n. 25 cm. Ruiskuta useita ohuita kerroksia. Tarvittaessa käännä suuttimen etummaista (keltaista) osaa, jotta voit levittää pystysuoria kerroksia. Odota 2–3 minuuttia kerrosten välillä. Käyttämisen jälkeen käännä tölkki ylösalaisin ja puhalla venttiili puhtaaksi.

Spraymaali, kupari – Biltema.fi

Vältä maalaamissa auringonpaisteessa. HUOM! EI kestä bensiiniä. Parhaan tuloksen …

Soveltuu useimpien materiaalien ruiskumaalaukseen sisällä ja ulkona. Korkealaatuinen NC-komponenttilakka. Soveltuu harrastus/käsityöt useimmille pinnoille. Vältä maalaamissa auringonpaisteessa. HUOM! EI kestä bensiiniä. Parhaan tuloksen varmistamiseksi suositellaan pohjamaalausta. Vain Bilteman ruiskutettavaa pohjamaalia saa käyttää yhdessä askartelumaalien kanssa. Käyttöohje: Puhdista pinta huolellisesti. Hio märkähiomapaperilla. Ravista hyvin ennen käyttämistä. Tölkki on säilytettävä noin 20 asteen lämpötilassa. Ruiskutusetäisyys n. 25 cm. Ruiskuta useita ohuita kerroksia. Tarvittaessa käännä suuttimen etummaista (keltaista) osaa, jotta voit levittää pystysuoria kerroksia. Odota 2–3 minuuttia kerrosten välillä. Käyttämisen jälkeen käännä tölkki ylösalaisin ja puhalla venttiili puhtaaksi.

Keywords: biltema spraymaali