Biltema sähköpyörä

Sähköpyörät joka säähän ja kaikkeen käyttöön – Biltema.fi

Meiltä löydät myös sähkömaastopyörät ja sähkökäyttöiset taittopyörät. Uskommekin, että löydät meiltä juuri sinun tarpeisiisi sopivan sähköpyörän. Vaihteet.

Biltema tarjoaa laajan valikoiman sähköpyöriä: sporttisista hybrideistä ja taitettavista pyöristä klassisempiin malleihin, joissa on tavarateline ja tavarakori.

Sähköpyörä – Biltema.fi

Bilteman sähköpyörät? … Tänään katselin Biltemassa pitkään sähköpyöriä. … Ruotsin biltema keskustelussa hlökunta kuulemma kokoaa noita ja ne kootut …

Sähköpyörä on täydellinen valinta sinulle, jos esimerkiksi pyöräilet pidemmän matkan töihin tai reitilläsi on paljon jyrkkiä ylämäkiä. Sinulle voi sopia sähköpyörä, jossa on tavarateline, jalkajarrut ja kori tai kenties hieman sporttisempi malli, joka soveltuu paremmin vaihteleville alustoille….

Sähköpolkupyörä 27,5″ 7-vaihteinen – Biltema.fi

Sähkökäyttöinen maastopyörä helpohkoon maastoon. Suuret 27,5-tuumaiset vanteet, joissa on 2,6” leveät – eli maastopyörille hieman tyypillistä leveämmät renkaat. Leveiden renkaiden syynä ei ole vain hienompi ulkoasu, sillä ne myös muun muassa parantavat pyörän vakautta ja lisäävät sen vaimennuskykyä. Moottori on asennettu takarenkaaseen ja sen vääntömomentti on 50 Nm. Takavetoisuus merkitsee maastopyörässä montaa etua. Sen ansiosta moottorin tuoma lisäpaino kohdistuu takapyörään ja lisää siten kiihtyvyyttä, ja samalla kokonaispaino jakautuu tasaisemmin. Edessä on painoa lisäävä jousihaarukka, ja niin ikään painava akku on sijoitettu keskelle – komponenttien paino jakautuu siis optimaalisesti. Jos moottori olisi edessä, pyörä spinnaisi ylämäessä helposti, ja lisäksi sen ohjaaminen olisi vaikeaa. Alumiinirunko, joka on vahvistettu tärkeistä kohdista. Joustamaton ohjainkannatin, jota säädetään lisäämällä välirenkaita sen ylä- tai alapäähän. Lock-on-kädensijat, joissa alumiinipäät ja mukavasti kuvioidut otepinnat. Shimano hydrauliset levyjarrut edessä ja takana. Takavaihtajana Shimano Altus, jonka asentoa seitsemällä vaihteella ohjataan ohjaustangon painikevalitsimen avulla. Jousitettu etuhaarukka, jonka voi lukita tasamaata ja säätää maastoajoa varten. Satulaputken korkeudensäätö nopeasti pikaliittimen avulla. Litteät polkimet, joissa pidon takaavat nastat; kampien pituus 170 mm. Eturattaan peittävä ketjunsuojus alumiinia, joka kestää oksien ja muiden kappaleiden pienet iskut. Säädettävä sivuseisontatuki, jonka voi hyvin ottaa pois maastoajoa varten. LCD-näyttö näyttää muun muassa ajonopeuden, ajomatkan, akun varaustason sekä avustustehon. Moottorissa on neljä avustustehoa, jotka valitaan peukalolla ohjaustangossa olevasta näytöstä, otetta irrottamatta. Akku 36 V/ 11,6 Ah, ajomatka 40-70 km. Muista, että ilmoitettu ajomatka on arvio, joka perustuu optimiolosuhteisiin; ajaminen epätasaisilla alustoilla lyhentää avustettua ajomatkaa huomattavasti. Biltemalta saat sähköpyörän kokonaan koottuna ja tarkastettuna, joten voit vaikka polkea sen noutoreissulta kotiin.

Sähköpolkupyörä 28″ 7-vaihteinen – Biltema.fi

Moderni versio perinteisestä sähköpolkupyörästä. Runsaasti varusteita, kuten pyöräkori, etu- ja takavalo ja säädettävä sivuseisontatuki sekä säädettävä ohjainkannatin. Shimanon seitsemänvaihteisen Nexus-takanapavaihteen ansiosta pyörä vaatii huoltoa hyvin vähän. Vaihteiden vaihto ohjaustankoon sijoitetulla kierrettävällä valitsimella. Takana jalkajarru, V-jarru edessä. Vakaa ja mukava alumiinirunko. Pysty ajoasento varmistaa mukavan pyöräilykokemuksen. Hyvin pehmeä satula. Renkaiden heijastavat sivulinjat varmistavat näkyvyyden pimeässä. Paikka runkolukolle. Suosittuun tekniikkaan perustuva laadukas moottori, joka toimii sisälle asennettujen lisäantureiden ansiosta hiljaa ja pehmeästi ja tuottaa 40 Nm vääntömomentin. Selkeä ja helppolukuinen näyttö, jonka kirkkaat vihreät merkkivalot näkyvät selvästi myös päivällä. Kolme avustustehoa sekä jäljellä olevan akkuvarauksen näyttö. 36 V/10,4 Ah-akussa on LG:n laadukkaat kennot, 500 lataussykliä. Moottorin kävelytoiminto helpottaa pyörän taluttamista esimerkiksi ylämäissä. Maksiminopeus 25 km/t, ajomatka 40–70 km optimiolosuhteissa. Biltemalta saat sähköpyörän kokonaan koottuna ja tarkastettuna, joten voit vaikka polkea sen noutoreissulta kotiin.

Sähköpolkupyörä 28″ 7 vaihdetta – Biltema.fi

Huippupyörä, joka tarjoaa paljon hienoja toimintoja, upean muotoilun ja tarkoin valitut komponentit. Shimano Steps E5000 -keskimoottori auttaa pyöräilemään vaivattomasti monta vuotta. Myös akku ja näyttö tulevat Shimanolta. Tarjotaksemme sinulle parasta malliin valittiin tehokkaampi 14 Ah:n akku. Jousihaarukan ja niin ikään jousitetun satulan ansiosta ajaminen on todella mukavaa. Voit lukita SunTourin etuhaarukan kiinteään asentoon tasaisella ajoa varten, ja jousitettuna vaimennuksen herkkyyttä voi säätää. Voit asettaa ajoasennon juuri sopivaksi säädettävän ohjaustangon avulla. Keskimoottori ohjaa pyörän painopisteen alas, jolloin tasapaino on hyvä. Pyörä on myös helpompi nostaa jalkakäytävän reunan yli, koska painava moottori ei sijaitse etupyörän navassa. Akku sijaitsee satulaputkessa, joten pyörän kaikki painavat osat asettuvat rakenteen keskelle eikä pyörä ole etu- tai takapainoinen. Tavaratelineessä jousitettu pidike, säädettävä sivuseisontatuki. Etujarruna on Tektron hydraulinen levyjarru, jossa on 160 mm levy. Takana on jalkajarru, johon on integroitu Shimanon seitsenvaihteinen Nexus-napavaihteisto. Pyörässä on Shimanon kammet ja Wellgo-alumiinipolkimet. Kaapelit ja johdot vedetty suojaan rungon sisälle. Etu- ja takavalot sytytetään ohjaustangossa olevalla paneelilla, jota voi käyttää peukalolla otetta ohjaustangosta irrottamatta. Suuri ja selkeä näyttö on sijoitettu katsesuunnan keskikohtaan. Näytössä on taustavalo, ja sen kielen voi valita. Näytettäviä tietoja ovat muun muassa kello, avustustaso, akun varaustaso, nopeus, maksiminopeus, ajomatka, kokonaismatka ja arvio jäljellä olevasta ajomatkasta. Pyörässä on Shimanon akku Sonyn kennoilla. 36 V/14 Ah, 1000 lataussykliä. Ajomatka 50–80 km.

Nämä asiat kannattaa huomioida ennen sähköpyörän …

Nämä asiat kannattaa huomioida ennen sähköpyörän hankkimista – Biltema.fi

Pyöräily on yksi parhaista ja mukavimmista kuntoilumuodoista. Sähköavusteisella pyörällä ajaminen on vieläkin mukavampaa! Tutkimusten mukaan jo puolen tunnin pyöräily päivässä ehkäisee sydän- ja verisuonisairauksia, kakkostyypin diabetesta ja stressiä. Tähän artikkeliin olemme koonneet…

Sähköpolkupyörä 28″ 7-vaihteinen – Biltema.fi

Runkoon integroidun akun ja keskeiselle paikalle kampisarjaan sijoitetun moottorin ansiosta pyörä on sekä ulkonäöltään että ajo-ominaisuuksiltaan paljolti kuten tavallinen pyörä. Joka avustaa tehokkaasti polkemisessa! Alumiinirunko on vakaa ja kiertojäykkä. Laadukkaiden komponenttien ansiosta pyörä on täydellinen ajopeli niin kaupunkiin, maanteille kuin hiekkaisille pikkuteillekin. Joustava satulaputki, pehmeä satula ja ergonomisesti oikea, säädettävä ajoasento tekevät ajamisesta todella mukavaa. Pimeässäajon turvaavat heijastimella varustetut LED-valot edessä ja takana sekä heijastavat renkaansivut ja polkimiin kiinnitetyt heijastimet. Moottorina on yksi kuuluisan Bafangin uusimmista malleista. Todellinen voimanpesä, jonka vääntömomentti on huimat 65 Nm! Moottorissa on momenttianturi, joka tunnistaa polkimiin kohdistuvan paineen: mitä voimakkaammin poljet, sitä enemmän moottori avustaa. Taustavalaistu ja selkeä näyttö on samalta valmistajalta ja asennettu ohjaustankoon. Näytössä näkyvät muun muassa akun tila, avustustaso (0–5), ajonopeus, matka, kokonaismatka, keskinopeus, jäljellä oleva matka, kalorit ja aika. Akku on integroitu runkoon. 36 V/10,4 Ah-akussa on Samsung laadukkaat kennot, 500 lataussykliä. Akku lukittuu automaattisesti paikalleen, joten sen varastaminen on vaikeaa. Shimanon laadukkaat ja varmatoimiset vaihteet. Vaihtaminen tapahtuu helposti kahvassa olevalla nupilla. Sekä edessä että takana on hydraulijarrut, joiden orgaaniset jarrupalat painautuvat kiinni 160 mm levyyn. Ne pysäyttävät pyörän nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Biltemalta saat sähköpyörän kokonaan koottuna ja tarkastettuna, joten voit vaikka polkea sen noutoreissulta kotiin.

Bilteman sähköpyörät? – – Suomi24 Keskustelut

Bilteman sähköpyörät? – – Suomi24 Keskustelut

Tänään katselin Biltemassa pitkään sähköpyöriä. Minusta ne vaikuttavat ihan käypäsiltä pyöriltä tavalliselle työmatkapyöräilijälle ja tekisi mieli ostaa…

Keywords: biltema sähköpyörä, sähköpyörä biltema