Biltema ovipumppu

Ovipumppu – Biltema.fi

Muut ovitarvikkeet · Ovipumppu. 21 Ovipumppu. 86-1032 · Ovipumppu. 34 Ovipumppu. 86-1031 · Ovisuljin. 8 Ovisuljin. 86-100 · Avaimenperä. alkaen. 1 Avaimenperä.

Automaattinen. Oikealle tai vasemmalle sulkeutuville oville. Säädettävä sulkeutumisnopeus ja -aika. Asennetaan oven kehykseen tai ovilehteen. Mukana runko, vakiovarsi, asennusohjeet ja ruuvit. Parantaa sisäänkäyntiovien turvallisuutta. Säätä kestävä ovipumppu. Soveltuu sekä oikealle että vasemmalle avautuville oville. Säädettävä sulkeutumisnopeus.

Ovisuljin – Biltema.fi

Automaattinen. Sopii oikealta tai vasemmalta saranoituun oveen. Sulkeutumisnopeus voidaan säätää. Ovi voidaan myös jättää auki. Vain sisäkäyttöön. Asennustarvikkeet toimitetaan mukana.

Muut ovitarvikkeet – Biltema.fi

Ovenkahvat, ovistopparit ja muut ovitarvikkeet – Biltema.fi

Täältä löydät ovitarvikkeet sekä ulko-oviin, että sisätilojen oviin.

Portti-/ovijousi – Biltema.fi

Sähkösinkitty ja jauhemaalattu mustaksi. Ruuvit kuuluvat toimitukseen.

Parvekkeenoven pidin – Biltema.fi

Terästä ja alumiinia, pääty muovia. Sisään- tai ulospäin avautuville parvekkeiden oville ja ikkunoille.

Suojakotelo – Biltema.fi

Suojakotelo

Oven pidin, 2 kpl – Biltema.fi

Oven pidin, 2 kpl

Karmihylsyruuvi 7,5 x 60 mm, 8 kpl – Biltema.fi

Karmihylsyruuvia käytetään yhdessä karmihylsyn kanssa karmien kiinnittämiseen. Hylsy kiinnitetään karmiin ulkopuolelta ja sitä voidaan säätää niin, että karmi asettuu täysin suoraan. Karmi kiinnitetään karmihylsyruuvilla karmihylsyn läpi. Voidaan säätää jälkeenpäin. Reiän halkaisija puukarmissa: 14 mm. Sähkösinkittyä terästä.

Keywords: biltema ovipumppu