Biltema nokkakärry

Nokkakärryt ja siirtoalustat – Biltema.fi

Perinteinen nokkakärry. Vankka malli, jossa on kiinteä kuormalevy, …

Meiltä löydät erilaiset nokkakärryt, kuljetuskärryt, tavarakärryt, porraskärryt sekä pumppukärryt suurten tavaroiden liikuttamiseen. Tutustu valikoimaamme!

Nokkakärry – Biltema.fi

Kätevä tavarakärryn ja vaunun yhdistelmä, jossa neljä umpikumipyörää ja …

Perinteinen nokkakärry. Vankka malli, jossa on kiinteä kuormalevy, kääntyvä kuormakärki ja ilmakumipyörät teräsvanteilla.

Nokkakärry, kokoontaittuva – Biltema.fi

Kätevä nokkakärry, jossa on taitettava kuormalevy, teleskooppikahva ja ilmakumipyörät muovivanteella. Kahvoissa olevat rystyssuojat estävät käsiä jäämästä ovenkarmien ja reunojen väliin.

Porraskärry, kolmipyöräinen – Biltema.fi

Vahva varastokärry kiipeävillä tähtipyörärakenteeseen asennetuilla umpikumipyörillä. Rystyssuojatut kahvat ehkäisevät käsien puristumisen ovenkarmien ja reunojen väliin. Porraskärry soveltuu tavaroiden kuljettamiseen portaissa, joissa on normaali askelkorkeus, sekä reunusten ja reunakivien yli.

Kuljetusvaunu, 200 kg – Biltema.fi

Kuljetusvaunu, 200 kg

Yhdistelmäkärry – Biltema.fi

Yhdistelmäkärry

Läpityöntöeste – Biltema.fi

Läpityöntöeste

Kottikärryn renkaat ja kumipyörät – Biltema.fi

Meillä Biltemassa on renkaita ja pyöriä kottikärryihin, ruohonleikkureihin ja muihin puutarhan ja pihan työkaluihin ja koneisiin. Löydä sopivat renkaat meiltä.

Lääkärivaunu – Biltema.fi

Onko mitään hauskempaa kuin leikkiä lääkäriä? Tämän lääkärivaunun avulla pikkulääkäri voi pitää varusteensa aina mukana. Mukana on stetoskooppi, ruisku, kuumemittari ja kaikki muut välineet, joita pikkulääkäri saattaa tarvita. Vaunussa on mukavaotteinen kahva, jonka voi pidentää 30,5 cm:iin. VAROITUS! Tukehtumisvaara – pieniä osia. Pitkä naru – kuristumisvaara. Ei sovellu alle 2-vuotiaille lapsille.

Keywords: biltema nokkakärry, biltema nokkakärryt, nokkakärryt biltema, nokkakärry biltema, siirtoalusta biltema, biltema siirtoalusta