Biltema kanisteri

Polttoainekanisterit ja jerrykannut – Biltema.fi

Polttoainekanisteri · Jerrykannu, 20 l · Jerrykannu, 20 l · Dieselsäiliö, kuljetettava, 200 l · Jerrykannu, 10 l · Täyttöputki · Polttoainekanisteri, litteä, 10 l.

Polttoainekanisteri – Biltema.fi

Polttoainekanisteri, 20 l. 39-253. Tilavuus:20 l. Tuotetta on varastossa seuraavissa 18 tavaratalossa.

Polttoainekanisteri

Bensiinikanisteri, 5 L – Biltema.fi

Bensiinille soveltuva muovikanisteri, valmistettu Euroopassa. Kanisterissa on kantokahva ja taipuisa täyttöputki, joten tankkaus sujuu mukavasti ja tarkasti …

Bensiinikanisteri, 5 L

Vesisäiliö – Biltema.fi

Kanisterin hana. 590. Kanisterin hana. 88-422. Tappihana tuotteeseen 88-420. 630. Tappihana tuotteeseen 88-420. 88-424. Kierrekorkki tuotteeseen 88-420. 110 …

Läpinäkyvä. Täyttää EU-direktiivin 1935/2004 vaatimukset. Voidaan käyttää juomavedelle.

Vesikanisteri – Biltema.fi

Hyväksytty juomavedelle, DIN 96. HUOM! Jos kanisteria säilytetään pitkään vedellä täytettynä, se on käännettävä hanapuoli ylöspäin.

Valmistettu läpinäkyvästä PEHD:stä. Hyväksytty juomavedelle, DIN 96. HUOM! Jos kanisteria säilytetään pitkään vedellä täytettynä, se on käännettävä hanapuoli ylöspäin.

Polttoainekanisteri, litteä, 10 l – Biltema.fi

Litteä bensakanisteri punaiseksi maalattua teräslevyä. Litteä malli pysyy tukevasti pystyssä matalalla olevan painopisteen ansiosta.

Litteä bensakanisteri punaiseksi maalattua teräslevyä. Litteä malli pysyy tukevasti pystyssä matalalla olevan painopisteen ansiosta.  Sisältää muovisen kaatonokan, 30 cm. Ilmausreikä nopeuttaa tyhjentymistä. Soveltuu bensiinille, dieselille, etanolille ja öljylle. UN-hyväksytty.

Dieselsäiliö, kuljetettava, 200 l – Biltema.fi

Luja dieselsäiliö maatalouskoneiden, metsäkoneiden ja rakennuskoneiden polttoaineen turvalliseen ja siistiin varastointiin ja käsittelyyn.

Luja dieselsäiliö maatalouskoneiden, metsäkoneiden ja rakennuskoneiden polttoaineen turvalliseen ja siistiin varastointiin ja käsittelyyn. Valettu roiskelevy ja läpiviennit trukinhaarukalle tekevät säiliön siirtämisestä helppoa ja turvallista. Säiliö soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön, ja pumppu liitetään 12 V:n autonakkuun hauenleukaliittimillä. Varusteet: Itseimevä siipipumppu ja pumpun kahva automaattisella sammutuksella. Lukittava luukku (riippulukko ei sisälly). Letku, jossa on puristetut kääntyvät liittimet ja suodatinsihti säiliön sisällä. Polttoainemittari näyttää säiliön nykyisen tason HUOM! Vain dieselille!

Polttoainekanisterit | Motonet Oy

Tuff Jug kanisteri 20L punainen Ripper korkki 54,90 €. Plastex Varakanisteri oranssi 5 l 7,99 €. Flotool suppilo mitta-asteikolla

Tuoteryhmä: Polttoainekanisterit

Plastex vesikanisteri 30L – Puuilo

Plastex vesikanisteri 30L | Puuilo

Kanisterissa on 68 mm tiivisteellinen korkki. Kanisteri soveltuu veden lisäksi myös vaarallisten aineiden (VAK) kuljetukseen. Kanisterin ulkomitat: 315x293x485 …

Kanisteri 30 litraa (AIV-liuosastia) on UN-hyväksytty ja valmistettu HD-polyeteenistä. Kanisterissa on 68 mm tiivisteellinen korkki. Kanisteri soveltuu veden lisäksi myös vaarallisten aineiden (VAK) kuljetukseen.

Keywords: biltema kanisteri, biltema bensakanisteri