Alushousut miehet

Miesten alushousut – Zalando

Miesten alushousut kuuluvat ehdottomasti jokaisen miehen vaatevalikoimaan, vaikkakin niitä eivät aina kaikki käytäkään. Miesten alushousuihin kuuluu laaja …

Miesten alushousut | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Miesten alushousut –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Miesten alushousut –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Miehet huomio! Laadukkaat miesten alusvaatteet XXL:stä

miesten-alusvaatteet Kerrastot – Vaatteet | XXL

Miesten alusvaatteet aina oikeaan hintaan XXL-verkkokaupasta. Boxerit, tekniset kerrastot tai vaikkapa villakerrastot. Miesten alusasuissa osoitteesi on …

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta miesten-alusvaatteet Kerrastot XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Kerrastot 30 päivän hintalupauksella.

Miesten alusvaatteet – stadium.fi

Miesten alusvaatteet. Täältä löydät verkkokauppamme kaikki alusvaatteet miehille, esimerkiksi lyhyet ja pitkät alushousut. Löydät muun muassa miesten boksereita …

Täältä löydät verkkokauppamme kaikki alusvaatteet miehille, esimerkiksi lyhyet ja pitkät alushousut. Löydät muun muassa miesten boksereita merkeiltä Frank Dandy, Björn Borg ja Resteröds sekä teknisiä alushousuja ja treenialushousuja merkeiltä Under Armour,

Miesten alushousut netistä – Stockmann

Miesten alushousut netistä | Stockmann

Tyylikäs päältä, tyylikäs alta – pukeutuminen alkaa alusvaatteista. Parhaat miesten alushousuvalikoimat löydät Stockmannilta!

Miesten alusvaatteet | tokmanni.fi

Miesten alusvaatteet -tuotteet edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Miesten alusvaatteet ja kerrastot – Karkkainen.com

Miesten alusvaatteet ja kerrastot | Karkkainen.com verkkokauppa

Olipa suosikkisi millaiset hyvänsä, monen malliset miesten alushousut, pitkät kalsarit sekä kerrastot tilaat kätevästi Kärkkäisen verkkokaupan kautta.

Miesten alusvaatteet kestävät katseita

Alusvaatteet seuraavat muotivirtauksia siinä missä muukin pukeutuminen. Muotia tärkeämpää tulisi kuitenkin olla omat mieltymykset. Miesten alusvaatteissa on onneksi varaa valita.

Pitkät vai lyhyet lahkeet?
Alushousujen lahkeen pituus on mukavuuskysymys. Toiset pitävät boksereita parhaimpina, toisten mielestä vain lahkeettomissa on tarpeeksi napakkuutta. Osa suosii korkeampaa vyötäröä, toisille taas riittää että housut peittävät sen mikä on tarpeen. Pituuden lisäksi valinnanvaraa löytyy niin väreissä kuin materiaaleissakin. Luonnonkuidut ovat miellyttävät ihoa vasten, tekokuidut taas tuovat alushousuihin lisää joustavuutta.

Miesten alusvaatemuoti on kehittynyt vuosikymmenien aikana hillitysti. Alun alkaen alusvaatteet olivat varsinaisen vaatekerraston alle puettavia kokopukuja. Muodin muuttuessa lahkeet lyhenivät, mutta vasta 30-luvulla markkinoille tulivat ensimmäisen kerran erikseen puettavat alushousut ja -paita. Alusvaatteiden tehtävä tuolloinkin oli lähinnä toimia suojaavana kerroksena vaatteiden alla. Vasta vuosikymmeniä myöhemmin alusvaatteita alettiin kuvaamaan mainoskatalogeissa ja niiden ulkonäköön ryhdyttiin kiinnittämään enemmän huomiota. Nykyiset nuoret miehet vaativatkin alusvaatteiltaan mukavuuden lisäksi ennen kaikkea katseen kestävää ulkonäköä.

Pitkien kalsareiden pitkä historia
Pitkät kalsarit kehittyivät paksuista, puuvillaisista välihousuista, eli raappahousuista. Pitkät kalsarit ovat nykyään osa jokamiehen vaatekaappia. Suomalainen pitkien kalsareiden käyttäjä luottaa perusturvallisiin väreihin ja tuttuun muotoiluun, osa tosin haluaa irrotella kalsareissaan väreillä ja sarjakuvakuoseilla. Pitkien kalsareiden muodissa ovat vaihdelleet lähinnä kuosit. Pitsiä tai muita naisten alusvaatteissa näkyviä koristeluita ei suomalainen ole ottanut omakseen. Viime vuosina ovat yleistyneet niin sanotut tekniset alusvaatteet ja -kerrastot, jotka on suunniteltu kevyeksi ja hiostamattomiksi vaatteeksi ulkoiluun ja urheiluun.

Alushousut netistä tai marketista
Pakolliset kolmen minuutin pikapyrähdykset vaatekauppaan ovat lähinnä vanhempien miesten tapa shoppailla perusvaatteita, nuorempien miesten ostoskäyttäytyminen on huomattavasti erilaisempaa. Nuoret miehet ovat kiinnostuneempia vaatteista ja käyttävät niihin enemmän rahaa, myös alusvaateostokset tehdään mielummin omaan kuin äidin tai vaimon makuun luottaen. Siinä missä iäkkäämmät miehet heittävät kerrastopaketin osotoskärryihin viikko-ostosten yhteydessä, nuoremmat kaverit shoppailevat miellyttäviä brändejä ja malleja verkkokaupoista ja kivijalkaputiikeista.

Olipa suosikkisi millaiset hyvänsä, monen malliset miesten alushousut, pitkät kalsarit sekä kerrastot tilaat kätevästi Kärkkäisen verkkokaupan kautta. Klikkaa suosikkisi ostoskoriin nyt – se on jopa helpompaa kuin pikapyrähdykset marketin vaateosastolle!

Alushousut – the other danish guy (FI)

Alushousuja kaikenlaisille ihmisille. Mikä sopii yhdelle, ei sovi toiselle. Koska haluamme pitää ostamisen helppona, nykyiset mallimme soveltuvat …

Mikä sopii yhdelle, ei sovi toiselle. Oikean koon ja mallin valinta on yhtä paljon taidetta kuin tiedettä. Mittojen lisäksi siihen vaikuttavat makuasiat ja mieltymykset. Kaikille malleille on yhteistä se, että oikea koko ei tunnu miltään.

Miesten alusvaatteet – laatua alehintaan – Stadium Outlet

Edulliset miesten alusvaatteet, alushousut ja sukat netissä. Valikoima sisältää miesten alushousuja ja sukkia monissa eri malleissa ja väreissä.

Keywords: alushousut miehet