Alanyan ja Belekin tammikuun sääopas

Tammikuu on loistava aika vierailla Alanyassa ja Belekissä, kahdessa suositussa rantalomakohteessa Turkissa. Vaikka talvi on täällä, lämpötilat pysyvät siedettävinä ja kaupungit tarjoavat runsaasti nähtävää ja koettavaa. Tässä oppaassa kerromme tarkemmin tammikuun säästä Alanyassa ja Belekissä, jotta voit suunnitella matkasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Sää Alanyassa tammikuussa

Alanya, tunnettu kauniista hiekkarannoistaan, tarjoaa miellyttävän ilmaston tammikuussa. Lämpötilat vaihtelevat yleensä 10-15 °C välillä päivisin, ja voi laskeutua 5-10 °C öisin. Vaikka vesi voi olla hieman viileä uimiseen, voit nauttia pitkistä kävelylenkeistä rannalla tai vierailla historiallisilla nähtävyyksillä, kuten Alanya-linnalla ja punaisella tornilla.

Sää Belekissä tammikuussa

Belek, joka on kuuluisa upeista golfkentistään, tarjoaa myös mukavan ilmaston tammikuussa. Päivälämpötilat voivat vaihdella 12-16 °C välillä, kun taas yöllä lämpötila voi laskea 7-12 °C. Belekissä voit nauttia aktiivisista ulkoilma-aktiviteeteista, kuten veneilystä tai vaelluksesta Taurusvuoristossa.

Tämänhetkinen säätiedotus

Jos haluat saada tarkempia säätietoja Alanyasta tai Belekistä tammikuussa, käytä hyväksesi täsmäsäätiedotusta. Täsmäsää tarjoaa tarkkoja säätiedotuksia useisiin kohteisiin Turkissa ja auttaa sinua suunnittelemaan aktiviteettejasi matkasi ajankohtana.

Yhteenveto

Tammikuu on hyvä aika vierailla Alanyassa ja Belekissä, kun haluat välttää kesäaikojen vilinää ja nauttia miellyttävästä ilmastosta. Lämpötilat ovat siedettäviä päivisin ja voit nauttia aktiviteeteista sekä nähtävyyksistä kohteissa. Muista tarkistaa päivän säätiedotukset ennen suunnitelmien tekemistä ja valmistaudu sopivasti ulkoilmaelämään. Alanyan ja Belekin kaupungit varmasti tarjoavat unohtumattoman loman tammikuussa.

Artiklen Alanyan ja Belekin tammikuun sääopas har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 5 anmeldelser