Airtrack motonet

Trampoliinit | Motonet Oy

Trampoliinit | Motonet Oy

Indo 570 trampoliiniscootti musta 74,90 € ; Indo 670 trampoliiniscootti musta 84,90 € ; Indo Pro trampoliiniscootti sininen 124,90 € ; Teammate trampoliini 4 m …

Tuoteryhmä: Trampoliinit

Hakutulokset | Motonet Oy

Emme löytäneet aivan täsmälleen hakemaasi, mutta alla joitakin ehdotuksia: Rajaukset. Poista rajaukset. Järjestä. Suosituimmat tuotteet, A-Ö …

Karhu Airtrack -ilmavolttirata, 3 m – Verkkokauppa.com

Karhu Airtrack -ilmavolttirata, 3 m – Verkkokauppa.com

Ominaisuudet: Kätevät kantokahvat; Ilmalla täytettävä airtrack; Mukana suojapussi, sähköpumppu ja korjaussarja; Materiaali; PVC; Mitat: 3 x 1 x 0,1 m; Paino: 11 …

Joustava ja kestävä airtrack kaikenlaiseen temppuiluun ja voimisteluun sisällä ja ulkona.

Koko Suomi, Tori.fi

Airtrack, Muu urheilu ja ulkoilu, Urheilu ja ulkoilu, Turku, Tori.fi. Airtrack … Air Track 3 m x 1 m, Kuntoilu ja fitness, Urheilu ja ulkoilu, Hyvinkää.

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 51ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Airtrack-volttiradan käyttötarkoitukset – Kuntokauppa.fi

Yleisimmin air track-temppupatjaa käytetään pehmusteena akrobatia- sekä jumppaliikkeissä. Se antaa pomppuihin vauhtia minikokoisen permannon tai …

Air Track-volttipatja erittäin monipuolinen ja hyödyllinen treeniväline lasten lisäksi myös aikuisille ympärivuotiseen treeniin ja hauskanpitoon. Se vaimentaa iskuja ja toimii erinomaisesti jumppapatjana sisä- ja ulkokäytössä, ja sen voi ottaa mukaan myös vesille. Lue lisää tästä!

Airtrackit – Kuntokauppa.fi

Airtrack on lasten suosikki temppuiluun, voimisteluun ja hauskanpitoon sekä sisällä että ulkona! … Tilaa Airtrack-ilmavolttirata Kuntokaupalta ja nauti …

Airtrack on lasten suosikki temppuiluun, voimisteluun ja hauskanpitoon! Voltit, kuperkeikat, kärrynpyörät, jooga, pilates ja venyttely tai rannalla Airtrack toimii jättimäisenä uimalauttana! Tilaa heti Kuntokaupalta!

ACON Iso airtrack 8m | Parhaat pomput harjoitteluun – Acon.fi

ACON Iso airtrack 8m | Parhaat pomput harjoitteluun– Acon.fi

ACON 8m airtrack voimistelumatto · Uutta: iso airtrack! · Trikkaa ja treenaa kuin pro. Parhaat pomppuominaisuudet itsenäiseen harjoitteluun. · Jätti-isolla 8 x 2 x …

Airtrack sopii mm. trikkailuun, parkouriin, tasapainoiluun, joogaan ja lasten leikkeihin. Kahden vuoden takuu. Sisä- ja ulkokäyttöön. Osta omasi heti!

Airtrack GYMSPORT 3 metriä pinkki- – Grillikauppa.com

Airtrack GYMSPORT 3 metriä pinkki-

Airtrack GYMSPORT PRO 500D, pinkki, 3x1m, 2,5kg/m2, PVC, sis. pumppu, huippulaatu 2v takuulla · Supersuosittu voimistelualusta moneen käyttöön, kuten …

Airtrack GYMSPORT 3 metriä pinkki-

Airtrack ilmavolttipatjat | Karkkainen.com verkkokauppa

Ilmavolttipatja tuo vauhtia, iloa ja turvaa temppuihin Oletko voimistelutaituri tai harrastaako joku läheisistäsi vauhdikasta voimistelua?

Ilmavolttipatja tuo vauhtia, iloa ja turvaa temppuihin

Oletko voimistelutaituri tai harrastaako joku läheisistäsi vauhdikasta voimistelua? Haluaisitko taata lapsellesi pehmeän alastulon volteista ja muista lennokkaista voimisteluliikkeistä? Ilmavolttipatja on oiva apu tähän tilanteeseen. Se pehmentää alastuloa ilmavista ja vauhdikkaista tempuista. Myös trampoliinit ovat hyviä apuvälineitä moninaisten volttien harjoittelussa. Verkkokaupastamme voit tilata tuotteet helposti ja nopeasti. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme?

Ilmavolttipatja takaa miellyttävän suorituksen

AirTrack-ilmavolttipatja on voimistelu- ja volttialusta, joka täytetään ilmalla. Patjaa käytetään muun muassa cheerleadingissa, voimistelussa, parkourissa ja muussa vastaavassa vauhdikkaassa temppuilussa. Mihin patjaa sitten temppuillessa käytännössä käytetään?

Ilmavolttipatjaa käytetään ennen muuta alustana. Se pehmentää maahantuloa volteista ja muista ilmavista tempuista. Patja myös mahdollistaa korkeat pomput. Pomppuun saa patjan ansiosta huomattavasti lisää ilmaa kuin pelkällä maalla temppuillessa.

Ilmavolttipatja on monikäyttöinen ja kätevä käyttää. Patjan ilmamäärää lisäämällä tai vähentämällä voi vaikuttaa siihen, miten kimmoisa patja on. Patja soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Laadukas tuotantotapa sekä materiaalit varmistavat ilma- ja vesitiiviyden. Ilmavolttipatjan perussetti sisältää ilmavolttipatjan, pumpun sekä korjaussetin. Varmista ostaessa tuotetiedot, jotta setti sisältää varmasti kaikki haluamasi tuotteet.

AirTrack-ilmavolttipatja on kätevä ja helppo taitella ja rullata kasaan, kun patja pitää laittaa säilytykseen. Samasta syystä patjaa on myös halutessaan helppo kuljettaa harrastuspaikasta toiseen. Kuljetusta helpottaa myös kantokahvat, jotka sijaitsevat patjan sivuilla.

Ilmavolttipatja helposti netistä

Millaisia airtrack kokemuksia sinulla on? Oletko ollut tyytyväinen ilmavolttipatjaasi? Olisiko kenties aika hankkia uusi jumppapatja tai lisäpatja? Verkkokaupassamme on tarjoilla useita eri malleja ilmavolttipatjoista, joten löydät varmasti tarvittavan patjan.

Airtrack hinta vaihtelee muun muassa patjan koon mukaan, tai sen perusteella, millaisen seitin ostat patjoja. Hinnat sijoittuvat muutaman kympin ja muutaman sadan euron välille. Vaihtoehtoja on siis tarjolla monenlaiselle budjetille. Kannattaa myös huomioida ajoittaiset tarjouksemme!

Tule siis ja tutustu vaihtoehtoihimme verkkokaupassamme. Hanki itsellesi tai lapsellesi ilmavolttipatja, ja saat helposti lisää ilmaa ja iloa temppuiluharrastuksiin. Jos kaipaat lisää vaihtoehtoja temppuilua ja voimistelua tukemaan, käy tutustumassa esimerkiksi Pihan leikkivälineet -kategoriaan. Voit huomata, että vaihtoehdot eivät lopu kesken!

Keywords: airtrack motonet, motonet airtrack, air track motonet